Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska - 87

CZEMU NIEKTÓRZY FACECI NIE LUBIĄ MINETY?

Polecane posty

Gość kaska - 87

Mój chłopak nie chce mi zrobic minety:( To znaczy jak o tym rozmawiamy to mowi, ze lubi to i mi zrobi nastepnym razem, a jak dochodzi co do czego, to polize ja ze dwa razy i tyle... Potem od razu mi wklada penisa. Nie wiem co jest nie tak. Mam dosyć duze wargi. Moze mu sie nie podobaja? (nigdy nic na ten temat nie mowil a ja odwagi nie mam zapytac) Brak higieny raczej tez odpada. Bardzo czesto mi mowi, ze mu sie to podoba, ze jestem taka czysta. Moj poprzedni chlopak to uwielbial! Czasem prosil mnie, zebym mu pozwolila to zrobic, kiedy nie mialam ochoty na pieszczoty. Nie wiem co jest ze mna nie tak i czemu on moze nie lubic? Panowie wypowiedzcie sie! Co moze byc niefajne podczas minety?

Gość sdfasdfgdfgs
A czemu niektóre kobiety lubią robić loda a inne nie?? Każdy jest inny i lubi co innego,więc może spytaj partnera o co chodzi. Może nie ma w tym doświadczenia i nie potrafi cie zaspokoić w ten sposób.

Jeśli traktuje Cię jak przedmiot (lalkę) i robi co chce - czyli poliże ze dwa razy a potem wkłada - to czego Ty się spodziewasz? :P Jesteś głupia, że się na takie traktowanie godzisz i nic z tym nie robisz. Wymagaj pewnych rzeczy od faceta, a nie marudź na forum obcym osobom!

Gość Jestem dobry Katowice
Uciekaj jak najszybciej od niego dziewczyno bo później , wcześniej czy później się rozwiedziesz albo będziesz go zdradzać co krok z tym co Ci zrobi dobrą minetkę:)...ku przestrodze!!! Uwierz zanim będzie za późno i skrzywdzisz jego i siebie. Niestety część mężczyzn tego nie lubi...chyba że nad nim popracujesz ale to trudne bo jest to zwykle efekt wychowania albo jakiegoś obrzydzenia które nie wiadomo skąd się bierze...nawet do ukochanej osoby!!....nie powinno tak być:)

Gość ale dreszczyk emocji byl
bo nie maja tzipy 🖐️

Gość chlipchlop
ja też trafiłam na gościa, który tego nie lubił. Był pierwszym facetem, który tak reagował, więc trochę mnie to deprymowało. Okazało się, że miał nieprzyjemne doświadczenia w przeszłości i to go blokowało. Po jakimś czasie było już ok., więc się nie martw.

Gość chlipchlop
zapomniałam powiedzieć, że na początku też udawał, że nie ma żadnego problemu, lubi to, ale może innym razem ;) faceci chyba boją się przyznać do czegoś takiego, jakby to zmniejszało ich męskość ;)

Gość Jestem dobry Katowice
To nie jest prawda, znam starszych facetów którzy do dzisiaj mówią wulgarnie cyt. Fuj, ten zapach pitola" dlatego napisałem niech nad nim popracuje i szybko zwiewa jak nie wyjdzie....czytaj uważnie miła Pani:)

Gość kokokokokoklll
O to żart mój to mi rozporek zepsul bo tak sie dobierał i cały czas prosi o dla mnei to było krepujące ale teraz sie przyzyczaiłam tak samo było z lodzikiem tez nie chicałam a teraz to taka taktyke opracowałam ze po 6 minutach dochodzi:P

Gość kaska - 87
ja jemu czesto robie loda i lubie to bardzo. jego penis jest bardzo czysty i dobry w smaku. a co do mojego pierwszego chlopaka - z tym bylo gorzej... za kazdym razem przed bral prysznic ale i tak byl ten nieprzyjemny zapach, dlatego nigdy nie chcialam tego robic, ale on mnie bardzo prosil, dlatego czesto sie zmuszalam, bo wiedzialam, ze on to bardzo lubi. dlatego tez mysle, ze z tym (obecnym) chlopakiem jest podobny problem, ze ze mna jest cos nie tak. tym bardziej, ze na pocztku zwiazku czesto mi o tym mowil, ze chcialby mi to zrobic. ale wtedy jeszcze udawalam cnotliwa i na za wiele mu nie pozwalalam. :P czasem mam tez wrazenie, ze nie chce tego robic od tego momentu, kiedy sie dowiedzial, ze to nie on pierwszy mi to robil... co o tym myslicie? i to nie tak, ze on mysli tylko o sobie, zawsze dba o moj orgazm i jesli nie dojde podczas stosunku, to potem piesci mnie reka az dojde. wredniak paskudny - po to jest wlasnie forum - zeby marudzic obcym osobom :):):)

Gość chce nie chce
pierdolicie hipolice

Gość Mi się wydaje to dziwne, że
nie chce robić. Facet nie baba żeby się brzydził. To zawsze bardziej kobietki są bardziej wrażliwe.

Gość malwinaka
Nie chce im się jęzoremchlapać, albo mało śliny mają, lub są impotentami.

Gość jak nie jak tak?
a może po prostu chłopak nie lubi śledzi? ;P

Gość lilia ahmed
Może tez tak być z toba,umyjesz sie i jednak ciągle czuć zapach tej cipki nie wiem od czego to zależy,moi poprzedni partnerzy bardzo to lubieki,obecny nie akceptuje brzydzi go to ale to jego decyzja,zawsze można zastąpić minetke czym innym i po problemie z drugiej strony może facet chce alle ma blokadę.

Gość gość
Może być tak że raz poczuję jak ci śmierdzi z majtek śledziem i na przyszłość będzie miał wstręt tam lizać choćby nie wiem jak świerza byłą. Ja tak miałem. Po drugie chowaj przed nim zużyte podpaski i majtki :)

Gość gość
Myśle , że dużo zależy od naszego kobiecego Ph . Kobiecie szybciej o zapalenia , podrażnienia . Polecam zrobić test Ph bo zapach ( i pewne też smak ) zależy od Ph. Nie dawanie tego czego nie dostajemy, skutkuje jedynie narastającą frustracją . Spróbuj porozmawiać o tym , że też masz swoje potrzeby .

Gość Luk1977
Nie wszyscy ją po prostu lubią robić choć ja ich nie zrozumiem nigdy. Porozmawiać trzeba ze swoim facetem. Ja zawsze minetkę uwielbiam robić choć rzadko mam okazję. Moja żona po prostu nie lubi minety i pewnie tak samo może być z niektórymi facetami. Higiena jest bardzo ważna bo nawet największy czar pryska jeśli zapach jest niemiły a wspominanie o tym, mam nadzieję jest niepotrzebne (chciałbym w to wierzyć).

Gość gość
Tak to już jest, że każdy lubi co innego i nie można się zmuszać. Mój facet też nie lubił, ale nie był to żaden problem – po prostu stosowaliśmy gadżety erotyczne, które w pełni mnie zaspokajały. Też Tobie to polecam, u nas naprawdę był to super sposób. Możesz zamówić przez net (np. na abcerotyki.com.pl) lub kupić w jakiś stacjonarnym sexshopie. Najważniejsze to robić to, co sprawia nam przyjemność.

Gość DyskretnyKRK
Ja uwielbiam sex oralny z kobietą. Lubię też jak mi kobieta kuca nad ustami i jeździ i szorują ci*ką po ustach i języku. Jak soczki wyciekają i mogę je smakować. krystian.krk@onet.eu