Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa

co myślicie o tym jak

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaaa

facet lekcewazy dziewczyne jak rozmawiaja przez tel odp jej polslowkami bo np cos oglada albo mowi ze jest zmeczony dlatego jej nie slucha i tak jest ciagle a ona chce normalnie pogadac albo pogadac o czyms jak ma problem a on to ma gdzies nawet jej nie pocieszy? albo jak mu sie juz nie chce gadac to sie wylacza?

mysle ze laska ktora jeszcze chce gadac z takim debilem jest delikatnie mowiac idiotka.w zyciu bym sobie na takie bagno nie pozwolila

Gość jest..../
nie wart twojego zainteresowania... zreszta pewnie ma go zbyt duzo skoro tak wlasnie sie zachowuje

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
ja wiem czy ma go zbyt dużo? raz dziennie rozmawiamy i nawet jak on dzwoni to tylko dla samego faktu ,,żeby zadzwonić" i ew spytac sie co słychać bo tak wypada. nie jestem idiotką bo jest tak dopiero od niedawna najgorsze ,że jak jest u mnie to często też nie jest rozmowny bo ,, jest zmeczony" czasem myslę ,że on mnie już nie kocha tylko dla jednego ze mną jest ...a najgorsze ,że z kolegami zawsze chcetnie gada i wcale nie zdawkowo nawet jak jest u mnie

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
a wylacza się jak zaczynam mu o sowich problemach opowiadac bo go ,, to meczy" albo dluższa proba normalnej rozmowy tez go meczy bo zawsze ma cos waznego na glowie... I wtedy mowi ze pogadamy jak do mnie przyjedzie

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
up