Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezu jezuuuu

pomocy natychmiast!!!!

Polecane posty

Gość jezu jezuuuu

gadam przez gg z chłopakiem, nie znam go, nie wiem gdzie mieszka, a ma chyba zamiar cos sobie zrobic, nie wiem.... co mam robic, jakby chcial cos sobie zrobic? na policje czy co?

Gość jezu jezuuuu
no co?!

Gość 28-latkaaaa
na policję zadzwoń!! Oni trzepną twojego kompa, albo go po numerze namierzą!! Dzwoń!!!!

Gość lkajiecljlkas
hehe gdyby chcial cos sobie zrobic by tobie tego nie mowil tak nie zachowuja sie potenjalni samobojcy zadzwonisz i co im powiesz? "jakis koles na gg ktorego nie znam pisze ze sie zabije?" po co w ogole z nim gadasz?

Gość jezu jezuuuu
no wlasnie,ja nie wiem, moze on sobie jakies jaja za mnie robi....kurwa....

A co konkretnie pisze?Może to tylko kolejny nieudacznik który cały czas mówi że jak on to się nie zabije a tak naprawdę nie ma odwagi.Spotkałam mnóstwo takich...Ale jeśli sprawa wygląda poważnie to dzwoń szybko

Gość jezu jezuuuu
zapytal, jaka jest maksymalna dawka alkoholu...a wczesniej powiedział, ze ktoś mu powiedział cos przykrego...z tego, co o sobie mowil, to jest z domu dziecka...wiec pewnie samotny... ale skad ja mam wiedziec, ze to prawda? znam go od wczoraj :S

Gość
nie mowcie ze nic sobie nie zrobi jesli o tym mówi bo nie ma zasady ! sa osoby które mówią i robia to po jakims czsie takic frustracj sa tacyco to nit sie nie spodziewa a nage jest szok kied poełni samobójstwo ! bo nikt sie nie spodziewał ! to kwetia indywidualna ale wiesz ... skoro ci o tym pisze to potrzebuje uwagi i troski nie ów z nim o tym co chce zrobicczy aby tego nie robił apytaj dlaczeg wysłuchaj niechsie wyzali to po pierwsze a poem zapytaj czysie ne boiprzypomnij mu delikatni nie wprost ze to bol i stach temu toarzyszą a dodam ze jestem psychologiem a dzwoniąc na polije nic w tej sytuacji niestety nie zdziałaz . choc mozesz próbowac ..

Gość ufdjghkjd
sory ale głupia pipa jesteś, chce cię wyrwać i tyle. Być może zna cię i liczy na to że przylecisz ot niego

Gość
przepraszam za literówki ale szybko pisałam a komp. mi sie tnie :/

Gość jezu jezuuuu
sucz, tak, wszystko pieknie, tylko wlasnie mi sie na gg rozłączył.... ty zjadliwa pomaranczko, ciezko mu by bylo mnie wyrwac, nawet w jednym miescie nie mieszkamy, a w ogole to znam go z forum o tematyce calkiem nie randkowej!!!

Gość jezu jezuuuu
dobry Jezu, wrócił

Gość jezu jezuuuu
ostatni, kuzwa raz, pisze z nieznajomymi!!! ostatni!!!!

Gość
i co pisze ? zrobiłaś jak radziłam ? ile on ma lat ?

Gość jezu jezuuuu
teraz juz cos tam o alkoholu, ale prowadzi ze mna twardo rozmowe.... jejku, no szkoda mi go, kurwa, jebany swiat...

Gość jezu jezuuuu
no, ma 21\22...

Gość jezu jezuuuu
cholera, kreskę zjadło... mowie 21 czy 22