Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra1988

BRAK MIESIĄCZKI I DZIWNE BÓLE

Polecane posty

Gość sandra1988

Witam, mam problem... Chodzi o to jak w temacie... Nie mam miesiączki... Miałam wypadek 2 lata temu i od tamtej pory miesiaczkuje bardzo dziwnie, miałam dwie operacje i okres spoznial mi sie pol roku potem sie uregulowal wszystko bylo ok . Ostatnia miesiaczke mialam w pazdzierniku'09 mamy 31 styczen 2010 a ja nadal nie mam miesiaczki ... w ciazy na pewno nie jestem wiec to mozna wykluczyc . zastanawiam sie czy to normalne ... kiedy pytalam o to wczesniej lekarzy mówili ze mam czekac :/ ale czy tyle czasu ?? i dlaczego tak nagle mi zanikła ... Od czasu wypadku w ciagu dwoch lat miesiączkowałam możę z 6 razy i to bardzo nieregularnie .... tera z pochwy wydobywa mi się dzwina wydzielina koloru różowego bądz lekko brązowego... o dziwnym zapachu. Do tej pory sie nie martwilam , sadzilam ze nadejdzie ten czas i ureguluje mi sie wszystko na nowo ... zaznaczam ze przez 4 dni stosowalam antybiotyk ale miesiaczka juz spozniala mi sie 3 tygodnie . martwi mnie najbardzije to ze dzis odczulam dziwne klucie w srodku pochwy , tak jakby coś mnie tam drapalo, powtarzalo sie to co jakis czas i raz bylo mocniejsze raz slabsze . zdziwilo mnie to . nie byl to ból ale bardzo nie przyjemne uczucie tak ze mialam ochote sie ppodrapac czy cos w tym stylu... mam 22 lata i miesiaczkuje od 9 lat ... moje cykle od zawsze byly nieregularne i miesiaczka trwala roznie od 3/4 dni do 10 :/ tragedia. zaczynam sie martic co to mozę być . Czy ktoś ma moze podoba sytuacje do mnie bądx miał ?? i moze mi pomóc jakoś ? do lekarza wybieram sie za 2 tygodnie tak czy siak ale przez te 2 tyg bede chodzic wystraszona. Prosze o pomoc

Gość sandra1988
Byłam jakiś rok temu kiedy też nie miałam miesiączki ale to po operacji więc lekarze mówili, że normalne... Teraz nie byłam bo myślałam ze to znowu "normalne" choć zaczyna mi się wydawać że już raczej NIE :/

To jak najszybciej idź do DOBREGO ginekologa. A nie do takiego co ludzi olewa.

Gość sandra1988
Hmmm... Minęło już dużo czasu .... i teraz wiem co bylo nie tak... okazało się że mam mega torbiel na lewym jajniku.... zdecydowałam się na laparoskopię ... usunięto mi tą torbiel przy tym i drugą bo już się tworzyła :/ a potem okazało się że mam endometrioze ... teraz tylko martwię się żeby kiedykolwiek mieć dziecko :( i żeby nie przytyć przy braniu hormonów :( Masakra. Załamka totalna