Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny_smutny

Problem w zwiazku??

Polecane posty

Gość Samotny_smutny

Chcialbym was zapytac o rade , dotyczaca mojego zwiazku a wzasadzie to problemu ktory jest od pewnego czasu w naszym zwiazku :(. Jestem z Dziewczyna ok 6 lat , wiadomo poczatki super i tak przez jakies 5 lat.Wiadomo zdarzało sie powadzic ale to jak wszyscy.Ale ostatnio jest jakies takie dziwne uczucie tzn wemnie.Malo sie rozumiemy tzn ja jakos nie poznaje mej dziewczyny i czesto sie znia nie zgadzam.Niech jej tylko w tym obwiniac ale od pewnego czasu mam zupelnie odmienne zdanie naprawde o wszystko !!.Porozumienia brak .Kłótnie sa dosc czesto i to takie 2 dni obrazy.A klocimy sie naprawde o wszystko.JAk myslicie czy to przejsciowe ?? za rok sie mamy pobrac !!

Gość myślę iż
to niestety nie jest przejściowe... też tak miałąm z moim facetem, to było nie do zniesienia... po 2 tygodniach takiego zawieszenia rozstaliśmy się... nie dało rady tak. Może wam się uda, spróbujcie porozmawiać o tym.. Ale jeżeli nie macie punktów wspólnych to raczej nic z tego nie będzie.. Przykro mi ale takie jest moje zdanie.

Gość a ja na przykład/
myślę podobnie jak osoba powyżej, coś chyba się popsuło między wami albo wypaliło musicie porozmawiac chociaz nie wiem czy to pomoze

Gość hhjkhkhkjhkh
musicie pogadać o waszych kłótniach. i bądż bardziej ugodowy dla niej, chodż na kompromisy chłopie. baba marudzi, to normalne.