Gość Scrool Napisano Styczeń 31, 2010 Witam. mam jedno pytanko. Od 3 tygodni odczuwam drętwienie kręgosłupa w odcinku lędzwiowym, oraz drętwienie mięsni kolan i stóp i trochę dłoni. Nie odczuwam żadnych bóli ani nie mam żadnych ograniczeń ruchowych. Jestem osobą która dużo czasu spędza na komputerze a ze mam dobrze rozbudowane górne parie ciała wydaje mi się że mogłem przeciążyć sobie odcinek szyjny ale poszło w dół. Jednorazowe pojscie na basen sprawiło że przeszło mi na cały dzień.. moje pytanie brzmi. Czy udać się po poradę do specjalisty czy na razie spróbować chodzic na basen i wzmacniać sobie mięsnie brzucha i grzbietu?? nie jestem (już) hipochondrykiem i wiem że po kilku dniach 10h przed komputerem może sprawić że plecy powiedzą "dość" . oczywiscie jestem osobą młodą, uczącą się :) jakieś 6 miesiecy temu byłem u znajomego rehabilitanta który powiedział że mogę mieć takie problemy jeśli się będe stresował. a że jestem po nerwicy lękowej ( Życie :) ) to tym bardziej :) . Ale Stwierdził że z kręgami wszystko w porządku, odstępy w normie i wszystko ok. zdjęcie RTG odcinka lędzwiowego wykazało tylko niewielkie wygięcie do tyłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach