Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etve v

On nie chce u mnie nocować

Polecane posty

Gość etve v

Mieszkam sama, jestesmy ze soba od 2 lat, widzimy niemal codziennie ale tylko... wieczorami :O Sporadycznie u mnie śpi. Wkurza mnie to co raz bardziej bo nie jestesmyjuz dziećmi :O Wiele razy mu o tym mówiłam. Wiem, że to przez nasz nieco pogmatwany związek... Wczesniej miał u mnie swoją poduszke ale rozstaliśmy się, kazałam mu ja zabrać, niby go to tak ubodło po poczuł sie odrzucony (nie dosłownie przez poduszke :D tylko ogólnie) Ma klucze od mojego mieszkania ale nie chce nocować, sporadycznie w weekendy. To jest troche męczące. Nasz związek jakby stoi w miejscu, nie rozwija się, nie chce mi się spotykac jak nastolatki, chce wiecej bliskości, obecności partnera, nienawidze wracac do pustego domu, zasypiać sama :(

Gość gfhfghfh
no to jak sie bawisz w gierki to masz za swoje

Gość pewnie żona mu nie pozwala
albo mamusia spać u obcej baby

Gość etve v
gierki? to bylo dawno, wróciliśmy do siebie i na ogól jest normalnie, spędzamy ze soba czas, wychodzimy, spotykamy się ze znajomymi, jemy, gotujemy u mnie... Tylko ja nienawidze zasypiac i budzić się sama, potrzebuje obecności drugiego człowieka :( on twierdzi ze u mi esie nie wysypia, że musi trche'pomieszkac' u sieie, duzo pracuje itd... wiem to ale dla mnie to nienaturalne.

Gość etve v
nie ma żony :P a fakt,że mieszka z rodzicami tyle że oni baaardzo rzadko bywaja w domu (maja drugi dom za miastem) Jego matką jest heterą ale nie sądze zeby mu zabroniła czegokolwiek :D:D bez pzresady

Gość gfhfghfh
no to sie przyzwyczaj ,przyjdzie poraz z ebedzie spal albo nie a moze nie lubi poprostu z kims spac razem

Gość etve v
przyzywczaj się? mam 29 lat on 33 i w nocy wraca do siebie:O dl amnie to śmieszneeeee Moze i nie lubi, kazdy czuje się najlepiej u siebie, kwestia przyzwyczajenia ale to troche chore, bo co? zawsze juz bedzie wracał do siebie?:O

Gość etve v
rewolwer ----:P on lubi rano dłuzej pospać a ja wstaje wczesnie, robie sobie kawe ale nie budze go, po prostu zajmuje się sobą. Fakt, ż e mieszkam w kawalerce i warunki sa jakie są ale bez pzresady! :D

Gość etve v
a może to dlatego, że starsznie chrapię i żeby tego nie robić, to zakładam sobie na głowę majtki :classic_cool:

Gość etve v
nie, nie chrapie PODSZYWIE :P

Gość mądrość życiowa
on Cię nie kocha, odejdź od niego :classic_cool:

Gość naiwniaczka z ciebie
to na pewno sprawka dominującej matki... czy jest jedynakiem ? mój mąż też tak miał, do dziś boi się Mamuśki i ona nim rządzi

Gość etve v
ale chyba matka mu nie zabrania :D:D jest dorosły

Gość etve v
ona jest heterą, ale wiem ze chciałaby zeby on załozył rodzine, miał kogos itd, zeby zył normalnie a nie własnie tak jak 'stary kawaler'

Gość etve v
no nie wiem co z nim zrobić, ja np. najlepiej wysypiam się w pozycji embrionalnej z kciukiem w ustach :classic_cool:

Gość wasz ulubiony podszywacz
no piszcie dziewczynki, bo nie mam jak sie podszywać :D :classic_cool:

Gość Martineskaa
A jak dla mnie on gdzieś jeździ albo z kimś sie spotyka dodatkowo ze nie nocuje u Ciebie, bo kazdy facet bez wzgledu na to czy zabirzesz mu ta poduszke i oddasz a on wiedząc ze moze sobie w kazdej chwili pozbykać zawsze wraca. A jesli niechce nocować to na 100% cos jest nie tak. Lepiej go zaobserwuj.

Same sobie zgotowalyscie ten los, widac nie warto zostawac u was na noc.Gdzies popelniliscie blad. Zawsze mozecie sypiac u tej drugiej osoby.

Gość kefeteriusz85
jestem znawcą kobiet, pomimo, ze nigdy żadnej nawet nie trzymałem za rękę :classic_cool:

Gość o już wiem dlaczego
ty dziecko źle się wyrażasz o jego Matce. Dlatego nie chce z tobą być. Ma co jakiś czas lalę do dmuchania. A ożeni się z inną.

Gość etve v
nie ma inne, a juz na pewno nie lale do dmuchania :P wiem gdzie pracuje i moge w kazdej chwili tam pojechac, wiem ze nigdzie indziej nie jezdzi wiec akurat mni eto ni marwti

Gość etve v
znam go dobrze i wiem, ze nie lubi lali do dmuchania, woli obrośniete dupsko pana Zenka spod szóstki :classic_cool:

moze poprostu u siebie czue sie lepiej. wkoncu jego dom i moze robic co chce, spac do ktorej chce itp.. sama tak mam...bardzo kochma swojego chlopaka i czasem nocuje u niego ale to koniecznosc poniewaz osobiscie lepiej czuje sie w wlasnym domku w wlasnym kacie.... nikeazdy najwidoczniej tak ma...moze nie rozumiesz bo myslisz ze skoro kocha o powiniec chciec spedzac jak najwiecej czasu z toba...ale uwierz ze to nic niepokoacego..;)

Gość selllen
:)

Gość a moze mu nie do konca pasuje
taka sytuacja, takie nocowanie u Ciebie. Może chciałby, żebyś zaproponowała mu normalne mieszkanie razem a nie częstsze nocowanie? Mówisz, że jego mama też chciałaby, żeby ułożył sobie życie. Co nie znaczy, że chciałaby, żeby częściej u Ciebie nocował, a dom w którym mieszka z nimi traktował jak hotel. Długo jesteście razem? Dlaczego nie zamieszkacie normalnie razem??

Gość a moze mu nie do konca pasuje
Przepraszam, nie zauważyłam - jesteście od 2 lat razem - cofam to pytanie :) Porozmawiaj z nim, może chodzi o to co napisałam. Inaczej czułby się u siebie gdyby tam mieszkał, miał swoje rzeczy "swój kąt" a inaczej jak nocuje ale rano musi wracać do siebie.