Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka z problemem

bedę mamą mulatka!!!

Polecane posty

Gość anka z problemem

boje sie, jestem w 21tc i ojcem mojego dziecka jest moj chlopak z Kenii. No i jak sie domyslacie moje dziecko bedzie mulatkiem. Mieszkam w Nowej Soli czyli melym miasteczku i boje sie co ludzie powiedza. To malomiasteczkowe srodowisko mnie dobija, te wszystkie zyczliwe panie na ulicy, teraz sa zyczliwe ale co bedzie po tem??? Poradzcie mi cos, a moze ktoras z was tez ma dziecko z murzynem?

Mulaci są bardziej tolerowani, niż murzyni. Gorzej, jeśli urodzisz ciemnoskóre dziecko, bo wówczas może mieć problemy z akceptacją.

Mulaci są bardziej tolerowani, niż murzyni, nie ma więc powodów do zmartwień. Gorzej, jeśli urodzisz ciemnoskóre dziecko, bo wówczas może mieć problemy z akceptacją.

Gość nie przyjęłam darmozjada
co ty pitolisz. Mieszkam w malutkiej miejscowości, mam tu 2 mulatów, już nastoletnich i "nawet" geja. i co? Te dzieci sa bardzo lubiane. A w tym roku był składkowy Mikołaj dla dzieci w naszej miejscowości, za Mikołaja był przebrany gej, również bardzo lubiana osoba. Czasem lokalne, małe społeczności są bardziej tolerancyjne, dlatego własnie, że wszyscy wszystkich znają.

Gość ojeejee dobre dobre
wczesniej o tym nie myslałas?

Gość nie przyjęłam darmozjada
Aha, w liceum 'pani od wf-u' miał przyjaciółkę, do dziś chodzą sobie za ręce i całują sie publicznie, była najbardziej lubianą nauczycielką w szkole.

Gość szalonaaaa
to trzeba bylo myśleć wcześniej, teraz to już za późno na rozpacz, po coś szla z mulatem, co ma może większego

Gość ojeejee dobre dobre
jak o poznałas maturzystko?

Gość ojeejee dobre dobre
jak mozna byc ciemno czarnym?:D

Gość anka z problemem
mozna byc ciemno i jesno czarnym murzynem, np ci z senegalu sa najciemniejszymimurzynami. Jasniejsi sa z Kamerunu. Jakbys kilku na zywo poznala to bys widziala roznice miedzy ciemnoczarnym i czarnam murzynem!!!! poznalam go na wycieczce w Londynie

Gość anka z problemem
Gość ale dajaaaa
poznałaś go na wycieczce i co, poszłaś zaraz z nim do łózka, do tego nie zabezpieczając się, no nie,, tylko wstyd przynosicie nam Polkom za granicą, takie byle co winno sie kamienować

Gość anka z problemem
poznalam go i jestesmy razem od 2 lat, ale on mieszka jeszcze w londynie bo konczy tam studia, widzimy sie raz na miesiac mniej wiecej! nie puscilam sie na pierwszej randce i mnie nie kamionuj rzuc kamieniem jak ty jestes bez grzechu!!!

Gość Carla Idaho
nie martw sie, dasz sobie rade, nie ty pierwsza nie ostatnia!

Same wypowiedzi w tym wątku świadczą o tym że rasizm się szerzy i społeczeństwo jest zacofane nie tylko w Nowej Soli. Mam nadzieję że właśnie dzięki takim osobom jak Ty autorko te przekonania się w końcu zaczną zmieniać,a ludzie przestaną patrzeć na murzyna jak na zjawisko paranormalne.Im więcej będzie takich par tym szybciej się to stanie. Moja siostra ma męża z Nigerii i trójkę dzieci.Dzieciaki są wyjątkowo piękne.Myślę że wścibskie Panie na ulicy będą zaglądać Ci do wózka i...zachwycać się dzidziusiem bo małe mulatki są prześliczne. Jestem matką chrzestną aż trzech więc wiem co mówię.

Gość tak_-_-_
zreszta nie jest powiedziane, ze urodzisz dziecko-mulata. moze urodzic sie calkowicie biale, tak jak dziecko mojej kolezanki - wyszla za ciemnoskorego mezczyzne (w sensie - murzyna, nie mulata) i ma slicznego dzieciaczka - bialego calkiem.

Gość do tak ....
pewnie sie gdzies puscila po drodze.... dlatego dziecko biale.

Gość cwaniareczka
na pewno siepuscila, nie ma takiej opcji aby murzyn splodzil biale dziecko no chyba ze bedzie albinosem!!

Gość aleale ale
wiekszym problemem jest ze dziecko nie bedzie biale niz to ze nie masz matury a wpadke zaliczylas? swoja droga skoro masz chlopaka czarnego to chyba logiczne ze dzieciak bedzie innego koloru niz mieszkancy (chociaz z biologicznego pktu iwdzenia to chyba nie jest przesadzone - ale nie wiem, nie moja broszka). skoro tolerowali jego to czemu dziecko ma byc zle zle zle?

Gość lala789
nie przejmuj sie,moja siostra ma takie dziecko,tylko ona mieszka na stałe w londynie ale czesto przyjezdza do polski z nim. i rzeczywiscie jak bylam z nim na spacerze wzbudza zainteresowanie bo wszyscy sie patrza dziwnie,no ale coz trudno dodam ze dziecko ma ojca z kenii,wiec mozesz sobei wyobrazic. moja siostra wogole sie nie przejmuje wkleja zdjecia dziecka na nk i tego ojca keninczyka tez.

Gość lala789
tez jestem matką chrzestna tego malego i fakt dzieciatko jest sliczne,a ja jestem dumna ze mam takiego chrzesniaka. mamarobala masz rację.

Gość aleale ale
ma TAKIE dziecko? to nie jest zadne 'takie' dziecko. normalny szkrab i tyle! nie traktujcie go jako cos innego to inni tez nie beda!

Gość anka z problemem
no wiecie ja jestem w ciazy i mi te hormony to czasem do glowy uderzaja. dam pewnie rade, i tak latem planuje do niego dolondynu wyjechac. to bede miala problem z glowy. w polsce same widzicie, wiekszosc jest rasistami. dziekuje za mile wypowiedzi

Gość aleale ale
ja tu nie widze jakiegos wielkiego rasizmu w tych wypowiedziach? czy one kipia nim? saczy sie z nich jad? gdzie? moze nie czytalam uwaznie. ja powiem tylko tyle, ze jak nie masz nawet matury i jestes w ciazy to ja ci gratuluje i nie ma dla mnie znaczenia czy to jest dziecko polaka, holendra czy kenijczyka.

Gość aleale ale
lala789 'moja siostra wogole sie nie przejmuje wkleja zdjecia dziecka na nk i tego ojca keninczyka tez.' - no masz racje. najlepiej jakby ukryla tego meza i dzieci tez pod schody schowala. moze nie jestes rasistka ale twoje podejscie odbiega od idealu - ma 'takie' dziecko, 'a nawet wrzuca ich zdjecia' no rewelacja...

Heh wiem gdzie jest Nowa Sol bo sama jestem z Zielonej Gory. Ale mniejsza o to. Autorko co sie tak bulwersujesz.. uzywasz wykrzyknikow, czytajac twoje wypowiedzi mialam wrazenie ze sie na nas wyzywasz za ciaze z AFROAMERYKANINEM nie murzynem.. murzyni to byli na plantacjach bawelny i w fabrykach cukru.. Jestes w ciazy i gra gitara. Zlej to co inni gadaja.

Gość idioci......
przecież dziecko wcale nie musi byc mulatem. Równie dobrze moze być tak somo czarne jak ojciec lub tak białe jak matka.

Gość cwaniareczka
polacy to i tak rasisci i homofile

Gość a moze by tak
homofile? lepiej przeczytaj definicje tego slowa

Gość cwaniareczka
no rasisci poprostu