Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamylka..

okres

Polecane posty

Gość kamylka..

Cześć. Mam pytanie.. Mam 17 lat, z chłopakiem współżyje od 4 msc.. odkad zaczelismy sie kochac zawsze mam jakies wahania okresu 3-5 dni.. W grufniu dostalam okres 28 i teraz powinnam dostac 29 i nadal go nie ma. zawsze kochamy sie z prezerwatywą i wątpie, żebym była w ciąży. Ale zawsze ten strach jest .. to też moze miec wpływ na okres? poza tym mam okropne swędzenie łechtaczki a śluz jest biały i grudkowaty... Proszę o pomoc Pozdrawiam

Gość kiciii
skoro swędzi Cię łechtaczka i masz grudkowate upławy, to idź do ginekologa, bo to wygląda mi na grzybicę pochwy. Porozmawiaj też z ginekologiem o antykoncepcji.

Gość kamylka..
Boję się iść do ginekologa żeby mama nie dowiedziała się o współżyciu chociaż ponoć obowiązuje tajemnica lekarska.. ale możliwe, że przez tą grzybice może spóźniać się okres?

Gość Szukam infooo
Mi sie spoznia przeszlo tydzien... a co do tej grzybicy... to niech ktos odpowie... Czy ona moze jakos wplynac na okres? Bo ja rowniez tego nie wiem.

Gość kamylka...
co zrobic aby jakos przyspieszyc okres?

Gość hfhgfhgf
grzybica nie moze wplynac na okres, gdzie ty sie uchowalas?

Gość kamylka...
nie uchowałam, grzybice ma co 3 kobieta...

Idź jak najszybicej do ginekologa, bo niewyleczona grzybica moze mieć poważne konsekwencje.

Gość kamylka...
jakie?

Gość kto tu nie doinformowany
grzybica moze wplynać na okres..wszelkie infekcje moga go opoznic..nie wierzysz zapytaj lekarza...

Gość MisioKatol
idź do lekarza. Candidę można złapać np. w toalecie miejskiej więc nie widzę problemu z rodzicami. Problemem jest jedynie Twój brak szacunku do samej siebie... dawaj więcej a potem rób w gacie... kobieto szanuj się!!!