Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek do odwołania

Do jakiego kraju wyjechać, żeby poznać porządną kobietę?

Polecane posty

Już nawet niekoniecznie dziewicę, bo nieco zaniżyłem wymagania. Szukam takiej co spała z max. jednym facetem i robiła to z miłości do niego. Wiek od 18 lat wzwyż. W Polsce takiej niestety jeszcze nie spotkałem.

Gość nigdzie nie poznasz
bo baby to kurwy

Gość eg ciebie kazdy kto
uprawia seks jest kurwiszonem? moze wybierz sie do specjalisty jakiegoś...

Gość Dareck
Słyszałem że kobiety z byłego bloku wschodniego są porządne. Ukrainki, Rosjanki, Litwinki. Mój kumpel był kiedyś z Ukrainką i bardzo sobie chwalił.

Gość facetwawa34243
A ja slyszalem ze azjatki takie sa. MAja wpojone zachowanie odpowiednie. Sa bardzo wierne ponoc.Wlasnie duzo to wynika z samej kultury.

Gość do eg ciebie kazdy kto
jak kobieta sie puszcza to jest zdzira. porzadna kobieta nie szasta tylkiem na prawo i lewo i nie uprawia przygodnego seksu

Do jakiego kraju mam pojechać, żeby poznać mężczyznę a nie faceta, który mając (dla przykładu) 29 lat zatrzymał się w wieku 17 - stu lat? To samo dotyczy was Panowie ;) Mam dość poznawania facetów którzy są dziećmi i maminsynkami.

Gość do nokturn
pewnie ci chodzi o pieniadze, ze 29 latek ma dochody jak 17 latek. materialistko. wy tylko chcecie zeby facet harowal na dom i auto, bron boze zeby kupil sobie plyte albo ksiazke

Gość na paradzie rownosci
ale na kontrmanifestacji. tam chodza muskularni, zdrowi, konserwatywni faceci wyzywajacy niemeskie gejowskie cioty

Gość prawiczek poszukaj kilka
lat starszej tak od 28 r.z.:-)

Jestem niezależną, wykształconą kobietą. Nie jestem materialistką. Chodzi mi o dojrzałość emocjonalną. O pewne priorytety, które istotne są w zwykłym codziennym życiu. Jak można nie rozumieć takich podstaw.