Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 50___

ważne pytanie

Polecane posty

Gość ja mam 50___

proszę o odpowiedź kobiety, które weszły w okres menopauzy - jak radzicie sobie z suchością skóry twarzy - nie pomagają żadne kremy, przyjmowanie dodatkowych witamin, capivitu itd może stosujecie jakieś maseczki? pomóżcie!

Gość extra maseczka
to nie jast żadna podpucha!! W Norwegi robi się już kremy ze spermy, ale są bardzo drogie, więc taniej wyjdzie skorzystać z "kremu" w zasięgu ręki/ust

Gość ja mam 50___
bardzo dziękuję za pomoc - nie uważam, żebyście wyglądały aż tak atrakcyjnie - ja mimo problemów wyglądam dużo lepiej - ja na spermę w okolicach twarzy mam odruch wymiotny, więc nie skorzystam.

Gość probowalas
H-Pantoten? Tabletki do kupienia w aptece. Moze trzeba nawilzac sie wewnetrznie - czyli duzo niegazowanej wody,owoce, naturalne jogurty plus maseczki z avocado, drozdze z oliwa... sama nie wiem. Mialam taka sucha skore i wlasnie te zabiegi niezmiernie mi pomogly. Kremy silnie nawilzajace delikatnie wklepuj przez ok. 5min - to rownoczesnie masaz i pobudzanie skory do "pracy".

Gość dr glinka
Moze trzeba nawilzac sie wewnetrznie - radzą Ci jakieś stare wysuszone panny, słuchaj ...nawilżaj się od środka, jak obrzydza sperma na twarz, to bierz do wewnątrz! od młodego koniecznie! bez podtekstów:P...a co nie zakonserwował cię facet? no popatrz, co straciłaś i teraz szukasz porad na durnych forach:P

Gość bueeeeeeeeeeeeeee
poziom intelektualny i kultura wypowiedzi na poziomie spermy - gratulacje

Gość dr glinka
znalazła się..kolejna zakonnica..niezaspokojona>:P:P:P:P