Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawszemadra

czy ładne maja gorzej?

Polecane posty

ojej, ile komentarzy. nie spodziwalam sie :) wiecia - nie vhodzi o to, ze faceci nie zagaduja, owszem, zagaduja, bardzo czesto. ale na tym sie konczy i nie dlatego, ze nie mamy (my ladne) o czym rozmawiac. oni boja sie nastepnego kroku!!! taki glupi stereootyp. podobaja im sie ladne, ale zenia sie z mniej urodnymi, by potem zdradzac znowu z ladnymi !!!!

zgodzę się :) nie zgodzę się natomiast ze stwierdzeniem, że ładne mają gorzej nawet zakładając nagminne przedmiotowe traktowanie - mądra babka sobie z tym poradzi :)

Przepraszam , ale chyba trochę to jest przesadzone, że po zagadaniu (najtrudniejsza rzecz ) boją się zrobić następny krok to jest nielogiczne.

Gość ja jestem tzw fajna dupa
sirius-->ale ja nie rozmawiam tylko z facetami ktorzy mi sie podobaja :)

Gość do Bella radzi
oczywiscie ze ładni ludzie mają ławiej oddał bym całą rodzine aby byc superprzystojny :)

Gość sirius
Do ja jestem tzw fajna dupa chodzi mi o to,że może jest ktoś koło Ciebie kogo nie dostrzegasz jako kogoś kto myśli poważnie o byciu razem.Może traktujesz go ja kolegę a on nie ma odwagi Ci tego powiedzieć.Bo nie wierzę,że każdy "chce Cię tylko przelecieć" żaden nie chce Cię poznać,zapytać co lubisz jeść,jakiej słuchasz muzyki??

Gość do Bella radzi
bedąc superatrakcyjnym kolesiem mozna miec ładniejszą dziewczyne niz bedąc przecietniakiem

sirius--> owszem mam bardzo duzo kolegow, wlasciwie prawie samych bo kolezanki mam 2.. ale ja sie z nimi po prostu przyjaznie...ich interesuje sie co mam do powiedzenia, zgadza sie. Oni mnie nie probuja "wyrwac". A czy jest z ich strony cos wiecej tego juz nie potrafie ocenic..

do bella radzi---> niekoniecznie, ja kiedys bylam z baaaardzo przecietnym kolesiem :P z reszta..ja chyba w ogole lece szczegolnie na inteligencjie i poczucie humoru

Gość regular
na mnie sie koles wgapial na ulicy jakby ufo zobaczyl..pozniej wszedl na moj profil na nk. sama do niego napisalam zagadalam. odpisal..;] pozniej jak mnie widzial na ulicy to spierdalal przedemna...i znow na moje konto wszedl zaproponowal randke..a kiedy sie zgodzilam juz nie odpisal;D mysle ze wlasnie sie przestraszyl.. zabraklo mu odwagi.. przeroslo go to.... ze mialby sie ze mna spotkac...... faceci to cioty... rzadko ktory jest odwazny i jest prawdziwym mezczyznom

ostatnio nawet zaczelam flirtowac z dwoma moimi kumplami ( oczywiscie nie jak byli obaj :)) i co? jeden caly czas wszystko obraca w zart, w takim sensie ze "a i tak nie mowisz powaznie" a drugi mi powiedzial...ze sie nim bawie! no i po ptokach..