Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abecede

czy w soboty i niedziele też robi się cesarki?

Polecane posty

Gość abecede

termin porodu wypada u mnie w niedzielę i ma to byc cesarka jesli cos się zacznie wczesniej to oczywiscie pojadę, ale jesli zadne skurcze mnie nie złapią wczesniej to zastanawiam się, czy faktycznie jechac w niedzielę czy lepiej jednak wczesniej, w piatek?

Tylko w nagłych przypadkach (nagłe zagrożenie zdrowia / życia). planowane operacje odbywają się od poniedziałku do piątku. mowa o publicznych szpitalach. nie wiem, jak w prywatnych.

Gość abecede
czyli najlepiej byłoby jechac powiedzmy w czwartek, zeby przejsc wszystkie badania i zabieg miec w piątek?

Gość rolka olka
ja miałam planowe cc w sobote rano, z tym ze byłam umówiona z lekarką która prowadziła moją ciąże i ona robiła cc, dodam ze to był szpital państwowy i nie była to cc na żądanie

Gość abecede
mój lekarz prowadzący niestety nie pracuje na stałe w tym szpitalu :( zastanawiam się czy nie isc tam na oddział i nie pogadac z połozną albo lekarzem żeby mi doradzili co robić

Gość rolka olka
z tego co wiem jeśli to ma byc cc to lepiej faktycznie isc i umówic sie na jakis termin a nie czekac na skurcze, skoro ma byc planowa cc to niech taka będzie, nie wiem z jakiego powodu masz miec cc i jak długo mozesz miec skurcze, a przeciez do znieczulena tez musisz byc przygotowana-np być na czczo,

Gość abecede
ze względu na problemy zdrowotne i wlasnie się dziwilam bo i moj lekarz i połozna ze szkoły rodzenia mowią, ze czekac na pierwsze skurcze albo zjawic sie w dniu terminu :( namieszali mi w głowie całkiem jednak się tam przejdę i porozmawiam juz w szpitalu tylko nie wiem czy jak przyjdę 3 tygodnie wczesniej to się nie będą smiali, ze panikuję :O

Gość ja mialam planowana
cesarke,ktora odbyla sie 20 wrzesnia w sobote.