Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black_candy

Johansson znowu dla Mango. Foty

Polecane posty

Scarlet jest uwielbiana przez facetow i jednoczesnie znienawidzona przez kobiety ;) hehe ... Ciekawe dlaczego? :P

Gość xsdfghj
dokładnie,ona ma dziwaczną urodę-tak a od pługa odciągniętą.Wolałabym zobaczyć np charlize theron

Scarlett ocieka seksem, aż do przesady, myślę, że to irytuje babki ;)( nie jest wybitnie urodziwa, ale ma w sobie to coś, i jest baaaaardzo kobieca, przyciąga uwagę facetów. A jednocześnie irytuje kobiety, no tak to działa i już i nie ma co się oburzać ;) A Penelope kocham !!! mimo, że wiele osób mówi, że jest brzydka, dla mnie jest charakterystyszna i lubię jej typ urody. Ale jej młodsza siostra Monica jest ładniejsza ;)

Kant, jeśli jesteś kobietą to jesteś wyjątkiem ;) mało która kobieta ją lubi. Ja za nią nie przepadam, ale podziwiam ją za to, że ma pełniejsze kształty i wygląda super. Jest symbolem kobiecości.

Oj, nie jestem na bieżaco z wyglądem gwiazd i gwiazdeczek. Ostatnio widziałam jąw TV w match pointcie ;) Szkoda, że poddała się presji wyglądu ala wieszak.

Ja jestem babą i uważam, że jest najładniejsza! I niepretensjonalna. Ma bardzo delikatną i zmysłową urodę. Najbardziej podobała mi się w Dziewczynie z perłą i tym filmie co dział się w Tokio... We Wyspie miała za ostry makijaż - tak że na początku jej w ogóle nie poznałam..

ja jestem kolejna kobieta,ktora jej nie lubi,nie z zazdrosci,naprawde nie wiem ale kompletnie mi sie nie podoba,jesli mialabym wybierac,ktora urode z gwiazd to od zawsze charlize!tez ktos tu o niej napisal,uwazam ze jest boska:) http://blog.seattlepi.com/night/library/theron_charlize.jpg a kolekcja podoba mi sie bardzo,zreszta od zawsze lubie mango