Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgfhgfgfgfhgg

ile moze kosztowac pokoj jednosobowy w sopocie, z tych tanszych?

Polecane posty

Gość ffgfhgfgfgfhgg

w lecie oczywiscie

Gość frentii
w lecie spocianie chca na maksa zarobic, wiec wynajmuja pokoje na doby, a nie na miesiac, wiec na pewno duzo...

Gość to prawdaP
w lecie wynajmujemy na doby w wiekszosci, ale dlatego, ze takie jest zapotrzebowanie-malo kto przyjezdza na dluzej niz 10 dni, max 14, za miesiac za pokoj jednosobowy zaspiewalabym 1500.

Gość fghggghhh
tak malo? tylko 1500 za caly miesiac???? jesli wynajmujesz pokoje to podaj maila, jestem zaineteresowana. pozdrawiam.

Gość fgfgfffgfgf

To przecież strasznie dużo ! Wychodzi 50 zł za dobę :O Ja płaciłam w Mielnie za duży pokój z łazienką 35 zł :O

Gość ja byłam w sopocie
w zeszłym roku i w it dostałam namiar na takie biuro turystyczne. znajdowało się ono dalej od centrum- bliżej kamiennego potoku. oni tam maja podpisane umowy z ludźmi mieszkającymi w blokach którzy wynajmuja pokoje w wieżowcach- na obrzeżach miasta. i tam jest taniej. na poczatek można podpisać umowe z biurem a następne dni "ugadać" się z gospodarzem znalałam teraz w necie: biuro turystyczne traper Oskara Kolberga, 81-881 Sopot 58 551 07 27‎

Gość tylko po co placic
posrednikom jak samemu mozna znalesc :)

Gość ja byłam w sopocie
no to próbujcie na własną ręke. tam za pośrednictwo brali chyba 5 zł. 2 dni wzięłam przez biuro a później już się ugadałam i znalazłam łatwo, tanio i szybko. iwedziałam też ze warunki tam będa ludzkie. a nie- ludzie ugadują się ptrzez internet a na miejscu okazuje się dramat i zostaja bez dachu nad głową

Gość fgfgfgfgf
dla mnie 50 zl za dobe to malo. przeciez jak szukalam na necie to widzialam pokoje jedynki za prawie 200zl!!!!!! w sopocie oczywiscie. jesli ta osoba bedzie tutaj prosze zeby sie odezwala :)

Gość fggfgfgfgfgf