Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jestem ideałem P hehe

Polecane posty

Gość

tak sobie dumam i powiem wam, że przeraża mnie ilu ludzi ma kompleksy - bezpostawne jak stwarzają sobie problemy bądz nie potrafią walczyć o swoje i o siebie ... tu na kafe szczególnie jest to widoczne ! Kiedy mysle o swoim życiu jakie jest cudowne o tym że mam wszstko czego chcę w każym aspekcie ... czuje sie jeszcze lepiej heh a tak powaznie naprawde mam wszystko, ale nic mi z nieba nie spada (no może aspekt aparycji i atrakcyjności fizycznj genetyznie uwarunkowany ) ale gdybym o siebie nie dbała ? aspekt inkteletualny... ale gdybym się nie rowijała ? aspekt finansowy ...tez cięzko na to pracuję, udany związek ? świadome decyzje i wybór opowiedniego partner ! dlatego tak choler. irytuje mnie kiedy ludzie tutaj tylko marudz, narzekają czekają na manne z nieba, a nic ze sobą nie robią, aby polepszyć stan swojej ezystncjii !!!!

Gość
mysle że dwa to juz i tak o jeden za duzo więc na tym poprzestańmy heh

Gość no i zapomniałaś jeszcze dodać
z wrodzona skromnością ;) heheh

Gość
tego nie trzeba dodawać to juz po tytule wiadomo :P ale tak serio ludzie po co komu skromnośc? ja rozumiem kultura osobista i szacunek względem innych ale skromnośc ? taka nasza zakichana mentalnośc zwłaszcza kobiety mają byc grzeczne i skromniutkie ! matko co za pomyłka ! trzeba znać swoją wartośc komplemnty przyjmowac jako fakt oczywisty, byc świadomym swych zalet, atutów i nie kryc tego... bez zbędnej koieterii, ale tez bez wywyzszania się ! wtedy jest dużo łatwiej wiem ... z autopsji :P

Gość kkatasia
NIE WSZYSTKIM JEST TAK ŁATWO NAPISAŁAŚ O WYGLĄDZIE ZEWNETRZNYM WŁASNIE JESLI KOMUS TEGO BRAKUJE TO CAŁA RESZTA NIE JEST TAKA LATWA

Gość
własnie o tym głównie mówię !! kazda kobieta może robić wrazenie jesli tylko nad soba popracuje !!!!!