Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzepiotkaaa

Czy mam sie rozstać??

Polecane posty

Gość trzepiotkaaa

Witam. Przychodze z problemem jakim jest chęć ustatkowania się. Mam chłopaka, prawie 3 lata jesteśmy razem. Patrząc na koleżanki, które wychodzą za mąż, rodzą dzieci... pragnę być taka jak one..mieć to co one..tzn.nie chodzi o zazdrość, ale włącza mi sie instynkt takiego ustatkowania się.. Niestety, chłopak nie myśli wcale o małżeństwie, mimo,że jesteśmy 'siebie pewni'// Nie wiem, co mam robić, bo cierpliwości już brak, mam 21 lat, może i jestem nienormalna, ale pragne domu, spokoju, już wystarczająco wyszalałam sie we wcześniejszych latach.. a tu ani widu ani słychu... boje sie, ze w desperacji odejde od chłopaka, bo on nie jest gotowy, a mi brak cierpliwości znosić jego 'gówniarzerskie' zachowania, takie chłopięce wręcz... ma tyle lat co ja, jednak psychicznie jest dużo młodszy.. boje sie,że nie wytrzymam, nagle znajdzie sie jakiś chłopak, starszy, który bedzie miał te cechy, których brak mojemu chłopakowi..że bedzie bardziej męski i poważny.. eh, co robić?? Pocieszcie... prosze...

Gość fdsgdfgdfg
21 lat i zamarz masakra

Gość Whisky man
zmien swoje nastawienei bo bedziesz tego załowała, ty sama jeste za młoda i nie rozumiesz jakie wyrzeczenia niesie za sobą rodzina

Gość fdsgdfgdfg
skacz pierw studia kobieto a potem mysl kolo 30tki

Gość trzepiotkaaa
dodam jeszcze że bardzo lubię mojego Azorka ma taki szorstki języczek ehhh aż mnie dreszczyk przeszedł na myśl jak wróci po spacerku z tatą, tata też ma niczego sobie sprzęcik, lubi długo.

za niedlugo 15 latki beda chcialy sie sutatkowac bo sie wyszalay wczesniej :D

Gość dobrze się zastanów
miała podobnie do Ciebie też w wieku 21 lat wydawało mi się ,że wyszalałam się już i czas na założenie rodziny , i założyłam rodzine dzis mam 29 i czuję się zmęczona tym wszystkim , koleżanki wolne bawią się a ja siedzę z dziećmi i odrabim lekcje czasu dla siebie bardzo mało a jak już jest to człowiek woli posiedzieć w spokoju ...

Gość trzepiotkaaa
wiem jakie, bardzo dobrze wiem.. nie raz pomagałam siostrom, są o 10 i 11 lat starsze.. i mają już 3 dzieci.. eh.. i są szczęśliwe.. wiem,ze kiedyś były inne czasy, teraz są inne, no ale ile można czekać?? no cóż..

Gość trzepiotkaaa
Jak czytam te wszytskie twksty udezma sie kapustą pekińska w czoło łudząc się że to umozliwi mi ich zapamiętanie.

Gość trzepiotkaaa
to o Azorku to jakiś debil pisał... wiedziałam,że na forach jest h*jnia ale że aż tak?? Może to taki kryzys przechodzę, nie wiem. Załamana jestem... ale jesli chodzi o założenie domu.. mieć swój własny kąt i mieszkać z ukochanym.. to byłoby coś.. ehh..

Gość trzepiotkaaa
i to z 18:21 też jakiś popapraniec pisał..

Gość trzepiotkaaa
a może to też wina tego że jestem tak gruba ze nawet obiektyw kamery z odleglosci 100 metrow nie jest w stanie objac mojego profilu i boję sięże nie znajde innego naiwniaka? :(