Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wroooooooooona.kuk

Mężczyźni a kobiety

Polecane posty

Dokladnie. Co do prezentow i kwiatkow, to ja czasem dostane niespodziewany kwiatek od niego, ale tak za nic on to robi bo mnie szanuje, lubi i kocha i chce mi sprawic po prostu przyjemnosc, a nie dlatego ze jestem wielką damą ktora tego wymaga i on w poczuciu obowiazku robi mi upominki, bo boi sie ze nie będzie się nadawal na mojego chlopa jesli tego nie zrobi.

Lecę słońce bo bedzięmy teraz z moim samcem filma ogladac na tvn-ie "serce nie sluga" fajna komedia polecam:) Wpadne tu pozniej bo mam nadzieje ze sobie jeszcze pogodomy, oby sie wiecej znalazlo takich super lasek jak my:)

Gość Wroooooooooona.kuk
no film był nawet nawet :D

Gość
Fajny był ten film Serce nie sługa.:) Kiedyś oglądałam, skończyło się, że nie są razem.

Gość Wroooooooooona.kuk
:) no pomysłowa fabuła :) podobało mi się gdy 23 przedstawili jako dziecko (z nintendo :))

Gość JA nie czytam jakis smiesznych
piśmidel a wiem to i owo - SAMCZYKI do wybicia !!!! nie nadajecie sie do zycia w spolczenstwie, tylko w samotni najlepiej w klatce !!!!! przez was wszystko sie rozpada, kobiety cierpia, dzieci cierpia, natura cierpi bo macie siano zamiast mozgownicy !!!

Gość Wroooooooooona.kuk
nie wiem co Ci facet zrobił ale nie zgadzam się z Tobą... To że jeden zdradził a drugi jest alkoholikiem nie oznacza że wszyscy faceci są be. zdarzają się wyjątki :)