Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaaaaaaaesj

Co za idiota

Polecane posty

Gość mikaaaaaaaesj

Moj facet mówi do mnie: "Kochanie, przygotujesz mi sałatkę i kanapke? mogłabyś jeszcze nalać mi wina" więc przygotowałam. Teraz ja mówię "zjadłabym coś, mógłbyś zrobić jakieś kanapki a ja w tym czasie poszłabym pod prysznic" a on: "nie chce mi się, już się najadłem sałatką" :o Za godzinę pewnie poprosi żebym podgrzała mu gulasz i mam to w dupie! Już nie bede kolo niego chodziła jak służąca. Jak ja go o coś poproszę to mu się nie chce a jak on poprosi to ide przygotowac cos do jedzenia, nawet jak sama nie jestem głodna :o Wkurzyłam się.

To po co mu usługujesz? Przestań to robić to nie będziesz się irytować. Skoro tak chętnie robisz za służącą to czego się spodziewałaś?

najlepiej jest się użalac nad soba "Co za idiota, co za idiota" ale nic z tym nie robic...

Gość mikaaaaaaaesj
Przygotowałam z miłą chęcią, i tak nie miałam nic do roboty a akurat byłam w kuchni ale zdenerwował mnie tekst od niego. Już koniec! Niech sobie sam robi jedzenie, wie gdzie jest lodówka i jak znowu będzie coś chciał to przypomne mu o tym co on mi powiedział. Chciałam sie tylko wygadac :)

Gość hftdsrtfrcijonliuhn
kobieta lubi uslugiwac facetowi

Gość 434434553
Byłam z podobnym facetem. Potrafił o 2 w nocy mi zacząć stękać że jest głodny i żebym mu zrobiła jajecznicę. Buntowałam się, odmawiałam, ale stękał, stękał, marudził że jestem neidobra, "gdybym go kochała...", więc w koncu wstawałam i robiłam. On dla mnie nigdy nie robił jedzenia. Na szczęście już z nim nie jestem.

Gość lubię cię
Mellygion zgadzam się po co usługiwać :)))) jak to smakuje jak facet zrobi pyszną kanapkę swojej ukochanej