Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzynka77

mąż prawiczek

Polecane posty

Gość rodzynka77

co wy na to ? poznałam mojego męża ( byłam w innych stałych związkach) i po pierwszym razie okazało sie że był prawiczkiem :-) ale co wazne rżnie sie naprawde bosko dziwne co? i powodzenie u kobiet ma a powiedziła mi to kiedys zupełnie przypadkiem a zaznacze ze mamy po 33 lata

Gość i co on na to że
opisujesz jego wyczyny seksualne w internecie?

Spoko, po pewnym czasie zacznie go wkurwiać nierównowaga w związku i puści cię w rogi.

Gość rodzynka77
no logiczne że o tym nie wie a po za tym to nazwiskami i zdjęciami sie nie podpieram więc nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość rodzynka77
no i własnie tego sie obawiam ale .... bardziej chyba sobie nie ufam niż jemu on to facet z zasadami a ze mna to teraz róznie nigdy go nie zdradziłam mamy dwójke dzieci ale własnie nadszedł kryzys i to duży...

Gość i co on na to że
No skoro nazwiskami i zdjęciami się nie podpierasz, to czemu on nie wie? To nic złego, więc logiczne by było raczej że on wie i nie ma nic przeciwko.

Gość rodzynka77
to mam dla ciebie propozycje jak takis prawy zmień nick i podpisz sie imieniem ,nazwiskiem i podaj nr tel. a poza tym to nie rozumiem załóz nowy wątek jak szukasz sprzeczki bo jak na razie słabo trzymasz sie tematu bye

Gość i co on na to że
Tylko zapytałam, jejku, nie wydaję sądu, tylko pytam. Odpowiedź uzyskawszy, grzecznie dziękuję.

Gość rodzynka77
wiecie co weźcie wy tu wszyscy wklejający swoje ślepka lepiej za dobrą książkę lub idzcie na spacer mózgi dotlenić a nie ślęczycie i te bzdury czytacie, wkręcacie się i tracicie czas na taka miernotę-wasz domowy psycholog (łykacie wszystko i wszytkich żal.....

Gość a przystojny jest
?

Gość robinia12345
no to fajnie :) masz szczęście