Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam Sam

Kobieta jest mi niepotrzebna.

Polecane posty

charakter jest juz ukształtowany, nowych znajomych trudno znaleźć a braki w kontaktach damsko-męskich nie wiem jak nadrobić, bo dziewczyny w moim wieku są już doświadczone i oczekują konkretów, a nie nieudolnych podchodów

Użycie słów, żadne, każdy czy wszystko, jest objawem myślenia życzeniowego i świadczy o jakiejś tam nielogiczności.. sorry. "Każde uogólnienie jest z gruntu fałszywe", tylko nie pamiętam gdzie to przeczytałem czy usłyszałem. :o

Gość dfsfsfwsg
No wych znajomych poznaje sie caly czas i tu wiek nie ma nic do tego....co do spraw damsko-meskich uwierz nie kazda oczekuje boga seksu czy nie wiadomo czego tam......musisz trafic na odpowiednia a potoczy sie samo

Gość a jakże
Ta, jasne:)) To skąd tu tyle tematów zakładanych przez ponad 20-letnie dziewice i inne takie niedoświadczone? Wystarczy poszukać to i 40-letnia się znajdzie. Głowa do góry , świat jest pełen nieodkrytych niewinnych dziewczątek czekających na rozdziewiczenie. ;)

Gość a jakże
Nie zauwazyłeś bo pewnie siedzisz cały czas na topicach o prawiczkach i tam się uzalacie nad swoim nieszczęsnym zyciem :-P Wystarczy mieć oczy troszeczkę bardziej otwarte.

Gość a mi musi wystarczyc...
mi też nie wolę mężczyzn :-)

Gość a jakże
Jakby było nieszczęśliwe to próbowałbyś coś zmienić , ale Tobie pewnie to odpowiada. Ale marudzić i uzalać się nad sobą jest łatwiej. Obyś nie obudził się kiedyś w tym przysłowiowym nocniku .

Gość dfsfsfwsg
A czemu po dupie dostwales?

Gość a jakże
Młody jesteś choć piszesz o sobie "stary prawik". Jeszcze wszystko może się zdarzyć. Uwierz mi. Znałam starszych. Wiek nie ma nic do rzeczy. Zmiany możliwe są w każdym wieku, tylko trzeba zacząć CHCIEĆ. Czego Ci z serca życze. Jeszcze będziesz się śmiał z tego i dziwił, że tak Cię TO /prawictwo/ stresowało.

Gość dfsfsfwsg
No to ci powiem ze Ci znajomi jacys do doopy byli ;/

A ja w sumie chciałbym spróbować jak to jest być w związku. Tyle że mam wymagania wobec mojej ewentualnej kobiety i dlatego ciągle jestem sam. Jakby ktoś pytał - mam 26 lat i mam powodzenie wśród kobiet. Tyle że rzadko która spełnia moje standardy.

Gość dfsfsfwsg
OMG to jakie Ty masz te standardy?

Słuchaj kolego 22-letni, ja jestem prawiczkiem z wyboru i świadomie czekam z seksem na właściwą kobietę. Czy to jest powód do wstydu? Nie sądzę. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie uważam się za nieudacznika i moje prawictwo nie wynika z moich kompleksów. A standardy mam takie, że kobieta musi być porządna i tyle. Czyli przede wszystkim dziewica, albo taka co miała najwyżej jednego faceta w łóżku i uprawiała z nim seks z miłości. No i poza tym oczywiście musi podobać mi się fizycznie i z charakteru.

Gość dfsfsfwsg
22-letni prawiczek _ heheh podoba mi sie twoja postawa :)...ale to ze ktos nas czasem nei chce nie oznacza tego ze cos z nami cos jest tak tylko ktos nie potrafi dostrzec tego czegos w nas :)

Gość dfsfsfwsg
prawiczek do odwolania _ czyli co nieporzadn abedzie juz kobieta ktora miala 3 partnerow ( byla z nimi w ziawiaku ) a juz nie daj Boze jak bedzie miala dziecko? to co ? juz K****A na maksa?

Ja słowa "kurwa" używam tylko w stosunku do panienek które się puszczają za kasę, albo wyjątkowo często uprawiają przygodny seks. Dziewczyna z dzieckiem to na pewno nie kurwa, natomiast ja z taką nie mógłbym być. Po prostu mam swoje zasady. I uwierzcie mi, choćbym miał zostać starym kawalerem to zasad się nie wyzbędę.

Gość dfsfsfwsg
Nie no dziwice to moze i by znalazl ale ciezka parawa zeby z reszta spasowala ;D no ale poniekad chloapk ma racje trzyma sie swoich zasad i to sie chwali a ze zasady czasem sa hm mm jakby to nazwac nierealne to juz inna kwestia ;)

Gość ruchacz_szczesliwy
ja tak samo olewam babki. za 200 zl moge miec ruchanko z najlepsza dupka w miescie, super cialko itp., raz na tydzien styka. i zero zobowiazan. polecam wszystkim panom to rozwiazanie. zacznijcie od strony odloty.pl

Tak szczerze to poznałem kilka dziewic po 20-stce, nie jest to tak naprawdę trudne, wystarczy poszukać na katolickich forach dyskusyjnych, np. oazowych itp. Z tymże ja jestem "niekościelny" i miałem po prostu problem z dogadaniem się z nimi. Poza tym jak napisałem, nie musi to być koniecznie dziewica, może być też taka, która była w paroletnim związku i spała tylko z jednym facetem. Z taką aktualnie się spotykam, ale nie wiadomo co z tego będzie.

Gość ruchacz_szczesliwy
a co za roznica z iloma spala? jaka roznica czy z jednym przez 4 lata czy z czterema z kazdym po roku? przeciez tak samo ma rozepchaną

Gość dfsfsfwsg
ruchacz_szczesliwy - żal.....