Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam...Gdansk

podoba mi się pewna dziewczyna ale mam problem... pomóżcie....

Polecane posty

Gość Adam...Gdansk

poznaliśmy sie u mojego kumpla i sie zakochałem w niej. ona mieszka po drugiej stronie Polski, wiec nie zobacze sie z nią w święto zakochanych chcialem jej chociaz wysłać walentynke bo bedziemy sie widziec dopiero za ponad miesiąc... tylko jest problem, kilka dni temu dowiedziała sie ze jej chłopak ją zdradza i zerwali i teraz chyba ma dosc facetów. mam zamiar jej wyslać kwiaty i do tego jakis liscik ale właśnie nie chciałem w nim umieszczac zadnych wierszyków miłosnych bo bardzo cierpi i by takie wiersze ją zdenerwowały albo przygnębiły... czy moge zamiast wierszów o miłości napisac jakies inne wiersze, nie związane z miłością??

Gość Adam...Gdansk
ale wtedy pomysli ze to tak jakby wyznanie miłości,a skoro ją chlopak zdradził to ona ma miłosć raczej po dziurki w nosie... a chciałbym zeby wiedziała ze o niej nie zapomniałem, ale nie wymagam wyznan miłosnych. Zastanawiałem sie bardziej nad napisaniem szczerego listu, ale PRZYJACIELSKIEGO zeby jej nie wystraszyc... Nie wiem tylko czy to jej nie zdziwi, skoro powszechnie uwaza sie ze jesli ktos wysyła walentynke to to jest miłość, zakochanie a nie zwykła przyjaźń czy sympatia...

wiesz co?mnie tez zdradził i zostawił...a ten,o ktorym śmiałam śnić i sen sie spełnił zwyczajnie olał wiec mogę jedynie Tobie powiedziec jakie jest moje zdanie...a uwierz mi,ze moja wiara w mezczyzn ,miłość i wszystko inne mocno podupadła delikatnie mowiac...dlatego proponowałabym przesłany ogromny bukiet róż a w srodku zwyczajnie twoje imię i moze jedynie "pamiętaj,ze jestem..."

Gość O co tobie tak naprawde
chodzi to nie wiem Nie on pierwszy ja zdradził i na nim nie kończy się jej życie ... więc to tylko kwestia czasu Może akurat dobrze, że w tym tak trudnym okresie dla niej, kwiaty czy kartka od ciebie bedzie dla niej czymś co oderwie ją od codzienności i do dziewczyny dotrze, że tamten nie wie co stracił ...