Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturaaa

PRAW

Polecane posty

Gość maturaaa

kupilam prace maturalna z j.polskiego w internecie i tak sie zastanawiam czy jest mozliwosc aby ta praca zostala mi niezaliczona bo moglo by wyjsc na jaw ze nie jest samodzielnie napisana?? czy nauczyciele sprawdzaja czy taka praca widnieje w internecie?

Jesli była ściągnięta z netu mają prawo ci nie zaliczyć jeśli pracy nie ma wnecie nie masz się czego obawiać

Gość maturaaa
no tak jest to prezentacja maturalna z j polskiego. no ale co z trakcie mojej prezentacji nauczyciel bedzie siedzial w necie i sprawdzal czy taka praca istnieje?? bo chyba po zakonczeniu prezentacji i zaliczeniu mi jej to juz za pozno. sama nie wiem...

Podczas egzaminu ustnego (maturalnego) wszystko co masz w pracy opisujesz własnymi słowami, ja zdawałam maturę w zeszłym roku, nie wolno było mieć ze sobą nic poza planem prezentacji

Najpierw mówisz wszystko co masz dopowiedzenia bazując się o plan prezentacji a potem odpowiadasz na pytania zadane przez nauczycieli którzy są w komisji. No chyba ze tak pięknie rozwiniesz swoją wypowiedź ze nie będą potrzebne dodatkowe pytania