Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsdfghj

Butki z frędzelkami

Polecane posty

Gość wsdfghj
no te co wkleiłaś sa super.Tamte są jakies tandetne ale nie widziałam innych.Poza tym też wole większy obcas(tzn dłuższy)a gdzie mozna kupić te co wkleiłas?

Kolezanka na Allegro kupiła imitację tych, które wkleiłam za 250 zł. Tak więc poszukaj, może znajdziesz. Sama szukam takich butów, ale wolałabym nie kupować w ogóle niż kupić te z Twojego linku ;)

Gość dsdfsofunss
tylko że te co Ty pokazałaś to louboutin i myślę że koleżanka takich raczej nie ma zamiaru kupować :/ co prawda te co koleżanka pokazała, szału nie robią ale za tą cenę są w miarę :)

Co z tego za jaką cenę ;) Wg mnie są po prostu brzydkie. Wiele butow z frędzlami już widziałam, ale te które ona wkleiłą są najrzydsze :D a buty wzorowana na L. można znależć często w różnych sklepach internetowych.

Gość dsdfsofunss
ja jestem tylko ciekawa czy Ty oprócz siedzenia na forum i prowadzenia bloga robisz coś w swoim życiu?? Twoje wypowiedzi mnie strasznie irytują, wieczna krytyka niby zaściankowych poglądów innych :/ wielka znawczyni mody się odezwała - żal

Gość fjrendzzel
'narazie' tez mowi samo za siebie.

ludzie a co was obchodzi co kto robi w życiu? forum jest do tego żeby się wypowiadać!