Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet89

wloski amant

Polecane posty

Gość facet89

witam, sprawa przedstaswia sie tak: jakis rok temu dziewczyna pojechala za granice, do Włoch. Tam poznala miejscowego faceta, z ktorym przez 2 tyg szalala (nie doszslo do nieczgo poza calowaniem). obiecali sobie, ze za rok znowu sie spotkaja i bedize rownie milo, a nawet jeszcze milej. utrzymywali ze soba cagly kontakt tel. przez 3 miesiace. teraz zostal internet i... listy :/ pisza ze soba wlasciwie codziennie, teraz podobno tylko kolezensko- bo poawilem sie ja. i teraz tak, jestesmy razem od miesiaca, ona zaczela znajonmosc (od dawna sie jej odobalem). mowi, ze wybrala nie, ze on to juz tylko wspomnienia. w takim razie po co nim pisze? moze chce zebym byl zazdrosny, zauwazylem, ze to lubi. nie wiem co mam o tym wszystkim m yslkec, najchetnioej bym temu lowelasowi skopal tylek, ale to jednak ponad 1300km. aha, on tam we wloszech tezs ma juz jakies nowe dzsiewczyny, nawet o tym jej opowiadal. co o ty myslec?

Gość iohoiikjbkjvjjjblb
taa calowali sie tlko taaa a swoja drogą to nie umiesz ustawic swojej kobiety? a wlosi to kurduple przewaznie wiec jedz i mu nakop:)

Gość Wenecja123987
Wlosi maja swoj urok, temperament. Pozatym zycie by bylo nudne jakby sie na jednym bubku konczylo.