Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj nie nie napewno nie

Z welonem czy bez...??

Polecane posty

Gość oj nie nie napewno nie

Dziewczyny co myślicie na ten temat?? Np jakiś kwiat we włosach albo tylko diadem? Mam delikatną sukienkę wyszywana kryształkami i nie mam pojecia co z welonem bo żaden nie pasuje:( Moja babcia wystrzeliła dzisiaj że mam pójść bez... Sama nie wiem

Gość sdf
mgielka zwykly pasuje zawsze :) ja mialam do tego wpiety kwiat z boku,wcale za duzo tego nie bylo :) bo welon zdjelam a kwiat zostal. polecam.tez mialam krysztalki w sukni.

Gość ja preferuję wpięty
delikatny kwiatek, nie mogłabym iść z "firanką " na głowie bo jakoś to do mnie nie przemawia.

Gość bezszczelnaaaaa
błagam tylko nie diadem- obciach mega!!!! dla małych księżniczek.

Gość uga buga
a ja mam problem taki z wiązanką czy bez...??

Gość do UGA BUGA
jak nie lubisz wiązanek to moze jakiś malutki bukiecik z sezonowych kwiatów , mogą być konwalie , stokrotki , wrzosy itd :)

Gość do oj napewno nie
tylko nie diademik ani rękawiczki ala bandażyki

ja nie miałam welonu, tylko kwiaty wpięte...diademy też mi się nie podobają:) ale usłysząłm opinie po moim ślubie,że jak tak można bez welonu!!! :) rękawiczki też odpadają...:)

mi osobiscie welony nie podobaja sie ,pieknie wyglada zywy kwiat wkomponowany w jakas ladna fryzurke no i zeby oczywiscie pasowal do wiazanki

A ja nie miałam ani welonu ani kwiata. I wcale nie było "pusto" na głowie. Czasem panny młode udekorują się jak choinki i ani to ładnie ani gustownie. Trzeba brać pod uwagę całość.

ja nie bede miala welonu, nigdy mi sie nie podobaly..chce miec orchidee lub inny kwiat wpiety w kok z boku. Juz sobie wyobrazam commenty gosci :D ale mam to w tyle :)

ja nie bede miala welonu, nigdy mi sie nie podobaly..chce miec orchidee lub inny kwiat wpiety w kok z boku. Juz sobie wyobrazam commenty gosci :D ale mam to w tyle :)

Gość kiedyś RER
Osobiście wybiorę (w zależności od kreacji, co do której nie podjęłam jeszcze decyzji) kwiat, stroik (może z woalką, who knows) albo NIC. Noszę okulary i wolę nie myśleć, jak by wyglądały z welonem ;)