Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanett.

- Możliwe ... ? -

Polecane posty

Gość zanett.

Tak więc trzy tygodnie temu kochałam się z moim mężczyzną - Trzy dni przed okresem . Chodź zawsze ( od 2 lat) miesiączkę dostawałam bardzo regularnie tą dostałam dzień szybciej. teraz gdy od tego mineły dwa tygodnie , czuje się bardzo dziwnie i nie dobrze . Otóż bolą mnie jajniki, mam dziwne upławy,bezsenność, poranne wymioty i nudności w ciągu dnia . Czy któraś z Was miała może podobną sytuację ? :) Pozdrawiam i czekam na odpowiedź .

Gość gloryja
Jesteś w ciąży na 100%

Gość zanett.
hmm , ale ten okres mnie zastanawia ...

Gość gloryja
komórka się jeszcze nie zagnieździła- stąd okres. teraz się zagnieżdza, dlatego masz takie objawy.

Gość zanett.
A komórka w ciele kobiety ile dni może 'być' by się zagnieździć :) ? Mój okres tra 5 dni .. :) Bardzo dziękuję za odpowiedź . :)

Gość Zrob test ciazowy
a pozatym te dwa dni przed okresem , zabezpieczyliscie sie ? Wlasciwiw to nieprawdopodobne, zebys byla w ciazy. Wymioty czy mdlosci wystepuja pozniej, Tak w od ok.5 tygodnia. Ale natura czasami plata figle. Zrob test,po 2 tygodniach od zaplodnienia powinien wykazac. Bedziesz spokojniejsza.

Gość gloryja
Nie wiem ile dni:) Plemnik może trochę żyć w organizmie kobiaty, biorąc pod uwagę, że trochę też trwa zanim komórka jajowa zejdzie do maciczki, to jest duże prawdopodobienstwo że jesteś w ciąży.

Gość zanett.
nie nie zabezpieczaliśmy się . :) stąd moje pytanie. No gdyby wtedy doszło do zapłodnienia było by już dwa tygodnie. A po drugie piersi mnie bolą i wydają się 'cięższe' :)

Gość zanett.
tak , test ciążowy obowiązkowo :)

Gość Troche to dziwne
bo ciaza tak szybko sie nie objawia, pozatym sa wyjatki i ale krwawienie usowa niezaplodniona komorke. Jezeli to byl Twoj pierwszy stosunek , albo nie masz tego regularnie, moga tez zaistniec jakies anomalie. Nikt ci nie odpowie na 100%, zrob test. Faktu nie zmienisz, jezeli test pokaze ciaze - to jestes w ciazy, jezeli nie , a dalej sie bedziesz zle czula to idz do lekarza. Wsrodku cyklu , podczas jajeczkowania tez moga takie odjawy wystapic. To hormony. Ogolnie te objawy to ciazowe, ale nie slyszalam jeszcze zeby w drugim tygodniu wystepowaly. Moze to urojenie ,nerwy, niepewnosc.Tez tak moze byc.

Gość zanett.
to nie był mój pierwszy stosunek . W sumie masz racje , może samo sobie 'uroiłam' te wszystkie objawy : ) Poczekam do następnego okresu :)