Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaaaaa nieee wieeeem

tunele w uszach!

Polecane posty

Gość xcookiex
Wiem , że stary temat , ale dla ludzi którzy szukają czegoś o tunelach w internecie mogę to powiedzieć . 1. dziurki po tunelu się zarastają (nie ważne jaki rozmiar) 2. przy odpowiedniej pielęgnacji nic się nie wydziela ,żadnej ropy, żadnych przykrych zapachów 3. to nie boli (tylko rozpychaj powoli ) 4.dbaj o higienę 5. idź do studia gdzie robią piercing (tego prawdziwego nie kosmetyczki) i dopytaj się o wszystko 6. nie rób rozpychaczy z modeliny ani innego ścierwa , kup prawdziwe rozpychacze .. zaoszczędzisz czas i nerwy ... (np.jeśli modelina zacznie się rozpuszczać pod wpływem ciepła to skutki mogą być nieprzyjemne ) 7. kup w aptece Tribiotic i smaruj 2 razy dziennie przy przemywaniu uszu ;] Mam nadzieję że coś to pomoże .

Gość katool
Merrick Sama planuje zrobic, tyle ze mieszkam w Londynie, tutaj nie kosztuje to tyle co w Polsce, modyfikacja jest odwracalna.. zabieg.. albo samo wroci do swojej formy, ja planuje zrobic 5 mm, niestety polski ciemnogrod i konserwatyzm jak zwykle swoje.. to ty jesteś ciemnogród, naśladująca małpy z afryki szmato! 😡