Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dLatego że

Nikogo sobie nie znajdę

Polecane posty

Gość dLatego że
Jestes chyba jedną z niewielu osób na kafe uważającą że 28 lat to młodość :) ale bardzo ci dziękuję

Gość męskie spojrzenie
no, przynajmniej focha nie strzeliłeś :P

Gość męskie spojrzenie
phi !

" Jestes chyba jedną z niewielu osób na kafe uważającą że 28 lat to młodość ale bardzo ci dziękuję " ty się przejmujesz opiniami z kafe pisanymi przez gimnazjalistów i licealistki ?

Gość męskie spojrzenie
jest tu cała menażeria od licealistek do starych pierdzieli po czterdziestce. Mimo panującej tu głupoty i specyficznego humoru można ujrzeć i ziarno prawdy.

jestem tylko rok mlodsza i jakos stara sie nie czuje a mam juz rodzine to chyba tym bardziej powinnam.... a jak na sile kogos sie szuka to napewno sie nie znajdzie kozystaj z zycia puki mozesz zapisz sie na silownie chodz na imprezy... a milosc sama przyjdzie

jestes dorosla niezalezna i wszystko mozesz jeszcze zrobic, a zbliza sie pomalu wiosna wiec napewno cos i u ciebie rozkwitnie

Mam 26 lat i mam podobnie, niedawno zakończył sie mój prawie ośmioletni związek... Chyba nie ma co szukać na siłę bo wtedy można trafić na jakiegoś nieodpowiedniego faceta. Mam podobnie jak ty, zamknełam się w domu, do tego przed samym rozstaniem straciłam pracę... Chociaż mojego eks bardzo kocham, to wiem że już nie będziemy razem, ale nie załamuję się, a przynajmniej próbuję... Dla nas też kiedyś wyjdzie słońce... Uwierz w to, będzie ci łatwiej.

Gość dLatego że
do rewq czy przejmuję sie opinią ludzi z kafe? hmm, nie powiem żeby mi te opinie spędzały sen z powiek, ale owszem w jakims tam stopniu się przejmujemy opinią otoczenia, nie jestesmy przeciez pustelnikami, zyjemy w różnych społecznościach, mniejszych lub większcyh i jakiś to wpływ wywiera na nasze życie, postrzeganie świata i uczucia.. tak całkiem nie da się nie przejmowac, chyab tylko socjopaci tak potrafią. zreszta tu akurat nie ma chyba gimnazjalistów i licealistek :) rewq mniemam że ty jesteś wyżej Aguś.. brzmisz pokrzepiająco, ja tez w pewnien sposób zamknęłam się w domu, mam tak jak ty ale bije od ciebie optymizm, to pomaga

a ja właśnie poznalam kogoś przez internet...jest to bardzo wczesny etap i niewiadomo jak się potoczy, czas pokaże...ale w sumie można, masa tam dziwnych ludzi ale też i fajni się trafiają. Poza tym na wyjazdach można się poznac. Może zaczniesz podróżować, jeżdzić na jakieś wycieczki itp? Do tej pory poznawałam większość na wyjazdach właśnie;)

" rewq mniemam że ty jesteś wyżej " :-O niestety :D

dLatego że - nic innego mi nie pozostało, chociaż serce wyje z bólu... ale nadzieja umiera ostatnia