Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błyskotka 96

piękna....i bestia...ratunku !!

Polecane posty

Gość błyskotka 96

mam 16 lat. mój problem polega na tym iż ja uważam że jestem gruba...i brzydka a inni w koło mi powtarzają że nie!! nie wiem co robić ? może to ze mną jest coś nie tak?!! może mam za niską samoocenę? i jeszcze jedno pytanko czy powinnam się odchudzac? mam 174 cm wzrostu i waże 65kg. prosimku o odpowiedzi

Gość idz sie pomódl
za grzeszników

Gość Sygnaturkalove
No gruba raczej nie jesteś.. BMI to 21, 5 czy jakoś tak. Więc w normie. Pokaż zdjęcia.. to więcej będzie można powiedziec na Twój temat :)

jak masz 174 cm i ważysz 65 kilo to nie jesteś gruba ,tylko szczupła i akurat,wiem bo ja ważę tyle samo i mam 175 , mam wielkie powodzenie u facetów i wszyscy zachwalają moją figurę... pewnie wydaje ci się tak, bo masz 16 lat ,a większość dziewczynek w tym wieku nosi rozmiar xs jest chude jak patyki i niskie ,bo jeszcze nie nabrały kobiecych kształtów.. to co do grubości, a czy jesteś brzydka to nie wiem , tylko nawet jak jesteś szczupła a masz brzydką twarz to już du.pa

Gość ddfghgh
a ja mam 180cm i waze 61 kg a chce 59, wiec mozesz miec troszke tluszczyku

Moja kuzynka waży więcej ode mnie.. niewiele bo jakieś 2 może 3 kg. Wzrost.. - ten sam. A jednak ona wygląda na chudszą. Mimo,że to ja ważę mniej. Także ten sam wzrost nie oznacza nic. Każdy ma inną budowę :)

Gość błyskotka 96
luzz ;) dzieki