Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak wygląda poronienie

Jak wygląda PORONIENIE ???

Polecane posty

Gość Jak wygląda poronienie

Proszę powiedzcie mi jak to wygląda. Jestem w 4-5 tyg ciąży i jutro dopiero jutro mam wizytę u lekarza. A zauważyłam u siebie plamienie - takie ciemnobrązowe jakby rozdownione. Proszę pmóżcie!

Gość jak obfita miesiączka
plamienie zdarza się na początku ciąży, dopóki nie jest to żywa czerwona krew to ok dużo leż i powiedz o tym lekarzowi

Plamienie może zagrażać poronieniem, chć nie musi - spokojnie :) Bardzo wiele kobiet plami w terminie miesiączkibędąc w ciaży, niemniej wizyta u lekarza, oczywiście, jak najbardziej.Póki co odpoczywaj, leż, nie noś - aż do wizyty, dalej poradzi Ci lekarz.O bezpośrednim zagrożeniu poronieniem mówimy, gdy wystepuje krwawienie, pojawiają się skrzypy. Wtedy z automatu do szpitala.

Gość mnbvy
ja miałam wymuszone poronienie, bo płód obumarł (10 tc) i u mnie to były silnie skurcze...trochę słabsze niż te porodowe...i bradzo dużo czerwonej krwi ze skrzepami...

Gość kolorowe uzebienie
u mnie takie wrwawienie nie skonczylo sie dobrze.....poronilam po 2 tyg krwawienia

CIężko powiedzieć, ponieważ jeśli wiesz, że jesteś w ciąży i masz to już potwierdzone przez lekarza. i nagle zaczynasz mocno krwawić to od razu do szpitala jedziesz....