Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shanti_ona

Operacja kręgosłupa lędźwiowego

Polecane posty

Gość shanti_ona

Witam, czeka mnie operacja kręgosłupa lędźwiowego, czy ktoś z Was to przechodził. tak ardzo się boję.

Gość shanti_ona
nikt z Was nie miał takiego problemu?

Moja ciocia ostatnio przeszła operację kregosłupa, 2 dni po operacji była już w domu i czuła nieopisaną ulgę w porównaniu do tego co bylo wczesniej. Nadal czuje się swietnie. Nic się nie bój:)

Gość shanti_ona
a na czym ta operacja polegała? bo u mnie najprawdopodbniej na wstawienu implatntu. Mnie mama nastarszyła że mogle kupę czasu leżeć w szpitalu i "robić pod siebie" bo że długo nie bedę mogła chodzić.

hmmm, niewiem dokładnie tylko tyle że to operacja kręgosłupa byla. Poczytaj w necie o tego typu zabiegach. Może tu coś znajdziesz; http://forum.znanylekarz.pl/viewtopic.php?f=20&t=965 A z kręgosłupem nie ma żartów, jeśli dostalas skierowanie na operacje tzn ze jej potrzebujesz i po niej bedzie ci lepiej. Nie ma sie czego bac napewno bedziesz musiala wrocic do siebie i jakis czas ci to zajmie ale warto byc zdrowym prawda? A mama sie nie przejmuj moze ona nei ma wyobrazenia na ten temat? Moze to blahe w porownaniu z kregoslupem, ale ja poszlam sobei wyciac migdalki, sama z siebie, bo nonstop chorowalam na angine ropna, mialam dosc, oczywiscie balam sie zabigeu i cholernie bolalo, a po tez pare dni nie moglam jesc i sporo przez to stracilam na wadze, jednak powtorzylabym to 10 razy gdybym miala jeszcze raz wybierac, bo od tamtej pory, a minelo juz jakies 5 lat, nie mam zadnych problemow i nigdy nie chorowalam, nieopisana wrecz ulga! Takze glowa do gory! Trzymam kciuki;)