Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet taki sobie

może mi pomożecie

Polecane posty

Gość facet taki sobie

poznałem fajną kobietę, spotkaliśmy się najpierw na kawie, zwykłe spotkanie, rozmowy o wszystkim i o niczym... i widać było, że zaiskrzyło... potem były coraz milsze smsy i rozmowy na gg, dążenie do kolejnego spotkania.... i nastąpiło... spotkanie na kolacji..... mimo jej zmęczenia po powrocie z delegacji... było przytulanie i pocałunki... coraz bardziej namiętne.... na drugi dzień mieliśmy się spotkać ponownie.... ale niestety musiała zostać dłużej w pracy i nie mogliśmy się spotkać... ale zaaranżowała spotkanie za kilka dni, na całą noc.... jak to napisała za to będę cała Twoja aż do rana.... trochę mnie to zaskoczyło... trzecia randka i już mamy iść do łóżka... fakt, że bardzo mi się podobała i miałem na nią cholerną ochotę... spotkaliśmy się... spędziliśmy upojne chwile... na drugi dzień jeszcze zdawkowo odpisywała na gg... a potem zamilkła, nie odpisuje na moje smsy, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na gg.... jednym słowem koniec.... wiem, że jest, a nie chce się odezwać... pomóżcie, co robic.... cholernie się zakochałem i nie umiem się teraz na niczym skupić, a to jej milczenie mnie zabija....

>>trochę mnie to zaskoczyło... trzecia randka i już mamy iść do łóżka... rzeczywiscie, aż tak długo czekaliście? :o pewnie masz małego i olała cie po twoich nocnych wyczynach :)

Gość juzio z brzeszczy
milczenie to znaczy w ich jezyku - sam sie domysl wypie.......

Gość franek prawde ci powie
bo to zła kobieta była

Może chciała od Ciebie tylko seksu? Może po tej nocy ma wyrzuty sumienia? Może faktycznie uznała, że jesteś słaby w te klocki? ;)

Gość bum cyk cykkkk
zaliczyła cię i juz, ciesz się że nie zaszedłes w ciążę hahahaha

Gość facet taki sobie
widzę, ze nic chcecie mi pomóc :(

Gość on prawde CI powie
kooles wypłakuje bo go usexiła hahahahahhaahhaha

Gość Niektóre baby to jednak głupie
Narąb drewna na opał albo idź to wybiegać. Do skutku. Tylko nie poniżaj się i nie szukaj na siłę kontaktu. Dobrze Ci radzę; miałam kiedyś (na szczęście już zmądrzałam) podobną sytuację do twojej, łaziłam za facetem jak głupia, a on mnie całkowicie olewał. Upokorzenie totalne.