Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdjjk

to duza gafa?zaproponowalam facetowi żeby zaczał studia

Polecane posty

Gość fgdjjk

ze mną.Jedne skończyłam chciałam zacząć drugie zaocznie pomyślałam że moglibyśmy razem.Facet ma 30 lat i potem dowiedziałam się ze on nie ma matury:Omyslice że się wkurzył???

Gość lucian B
bez matury Ty po studiach, jakis mało kumaty chyba ten Twój, namów go przynajmniej na mature!!

Gość fgdjjk
ja nie ale myślę że może jemu zrobiło sie głupio.My juz razem nie jesteśmy ale mamy kontakt ze sobą i lubimy się.On jest zawsze byl strasznie wyniosły nieraz agresywny...I teraz sobie mysle że zachowałam się jak idiotka z ta propozycją,mogłam t o przewidzieć

Gość fgdjjk
zrządzanie mu zaproponowalam

Gość głupia pipa z Ciebie
łooo matko i jeszcze chciała mu dyktować jakie:/ Żal...

Gość fgdjjk
nie chodziło mi o to że tak mi zależało zeby je miał.Pomyślałam ze ja zaczynam i jakbyśmy studiowali razem było by fajnie,a ze wiem ze jest madry i dla niego to nie problem,to pomyślałam że możemy postudiować,zawsze się przyda

zarządzanie....bardzo słusznie, może się nauczy zarządzać własnym życiem, kierunek studiów jak najbardziej słuszny. Na politechnice powstał taki kierunek "zarządzanie" nazywaliśmy ich "dyrektory" z przekąsem

Gość fgdjjk
w tym wieku co mu miałam zaproponować??Chodziło o studia które się przydadzą latwo będzie ukończyć,zawsze sie przyda.Tym bardziej ze nie pracuje fizycznie i ma cale życie przed soba.Łątwiej by mu było jakbyśmy studiowali razem.niby studia niepotrzebne ale nikt mi nie powie że sie na nie nie patrzy.Na wiele stanowisk nieważne jakie byleby bylo wyższe wiec nie pier...

to prawda, chyba,że ma się własny biznes..... jak studiowałem bo mnie strach przed wojskiem zmusił....