Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rghj

Moj facet mi zabrania...

Polecane posty

Gość rghj

...chodzenia na siłownię...w moim mieście jest tylko jedna siłownia-fitness...nie ma osobnych sal ćwiczeń dla kobiet i mężczyzn...chciałam chodzić tam z koleżanką - trzeba by trochę schudnąć na wiosnę :-P ale mój facet obraził się na mnie i fochy strzela, a nawet szantażuje, że on zacznie z kumlem chodzić do pabów i na imprezy jeśli ja będę ćwiczyć na siiłowni...chodzi mu o to, że tam chodza sami pakerzy i setrydowcy i że będą mnie podrywać...bezsensu...dodam,że nigdy nie dałam mu powodu do zazdrości...czy powinnam zignorować jego fochy i ćwiczyć czy zrezygnować? Już normalnie nie wiem co robić...tym bardziej że nieświadoma takich problemów obiecałam koleżance, że będziemy tam razem ćiwczyć...i co ja jej teraz powiem? ...że facet mi nie pozwala?....szok normalnie...

Gość hela w opałowym
olej go jakiś burak nie pewny siebie...:o

Gość masakryczna masakra
chodzic na silownie. facet nie moze rzadzic twoim zyciem a i ty nie potrzebujesz jego pozwolenia.jesli sie obawia to znaczy ze sam jest sklonny zdradzic bo zawsze partnera mierzymy wlasna miarka. a czy ciebie tak bardzo przeraza ze on zacznie chodzic z kumlplem do pubu? poza tym silownia to cos dla ciebie zebys poczula sie lepiej i zeby on mogl tez byc z ciebie dumny a zachlewaniem sie w pubie on chce zrobic tobie na zlosc. dzieciak z niego.

Gość rghj
mnie nie przeraża ten pub ale on potrafi tygodniami ze mną nie gadać...a mamy dziecko i jesteśmy rodziną...nie chcę by w domu były kłótnie i ciche dni....ciężko jest żyć w takiej atmosferze..

jak to mowia : jak sobie poscielisz tak sie wyspisz :) jesli pozwolisz sobie dyktowac co Ci wolno a co nie to blado widze przyszlosc :O

Gość masakryczna masakra
w takim razie wejdz mu na ambicje i spokojnie wyjasnij ze zachowuje sie dziecinnie i ze chcesz lepiej wygladac dla niego. zabraniajac ci odbiera sobie mozliwosc bycia z szczesliwa kobieta bo tobie akurat dobra forma zapewnia swietne samopoczucie. albo niech chodzi razem z wami.