Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek 29 poradzccie

jaie sa trendy w przedszkolach w warszawie. hello kittly, disney?

Polecane posty

nie wiem od czego tozalezy, napewno od tego ze lepiej zarabiamy, wiecej produktow jest dostepnych a kiedys dziecko musialo sie nacieszyc tym ze idzie na podworko pograc w cos a nie na najnowszej grze komputerowej grac.

Gość Madalinka Pralinka
14:43 [zgłoś do usunięcia] Tequila boom boom niebieska sukienka, a no widzisz, takie czasy nie raz slyszalam jak siostra mojego brata przechwalala sie czego ona nie ma w domu i ile jej tatus nie ma pieniedzy siostra Twojego brata powiadasz ;) ??

tak gasienica, a rodzic sobie odmowi kupienia nowej bluzki zeby ladnie ygladac do pracy i woli dziecku cos kupic by tez mialo co wziasc do przedszkola, dlatego ja tez bym na topie chcial cos kupic, a najpierw tu chcialem zapytac co jest trendy :)

Gość sexy nie maxi
niebieska sukienka --> Da się, choc otoczenie tez ma na to duzy wplyw :) Moj przedszkolak uwielbia bajki typu muminki, krecik, smerfy, gumisie czy myszka miki :)

Gość dr ojjj boli
http://images.google.pl/images?q=pet+shop&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=f91mS9qLJJqc_AakxMX0Aw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CCcQsAQwBA

sexy krecika? ale chyba z video mu puszczasz co? bo w tv to chyba nie leci? a z ciekawosci, jakie sa teraz dobranocki? jest myszka miki w niedzilee np jak kiedys? :)

dr ojjj boli boze co to, wystraszylem sie co to za stwór :) to jest na topie? mowisz

Gość dr ojjj boli
ale z ceibie tepa strzala mam chrzesniaczke 5 lat i wiem czym sie bawia dzieci i co jest na topie w przedszkolu ..kup jej krecika :O

Gość sexy nie maxi
Mój syn w ogóle telewizji nie ogląda. Wszystkie bajki nagrałam mu na dvd i codziennie sobie wybiera co chce obejrzeć :) także my nie na czasie, co teraz w modzie :P

Gość dr ojjj boli
to jest TOP SHOP nie stwor !sa male zwierzatka jest ich duzo zbiera sie je do kolekcji i nie sa tanie!

dr ojjj boli ale daj link do konkretnej rzeczy na allegro

dr ojjj boli aha kolekcja mowisz, to dla dziewczynki jako pierwsze do kolekcji co bedzie najlepsze? chyba jkas różowa pokraka z tego rodzaju co?

Gość dr ojjj boli
hello kitty moze byc od biedy

dr ojjj boli ale co hello kity, maskotka cz co, daj link jak masz czas do czegos cool

Gość dr ojjj boli
ale zrozum ze tych figurek jest mnostwo i kazda jest inna jak do konkretnej rzeczy kup jakis zestaw jak juz jakas posiada fiugurke sie zamieni z kims

dr ojjj boli no juz kapuje, kurde 232 zl plus przesylka to naprawde musi byc cos fajnego co?? dawaj jeszcze jakis pomysl a jak nie to dzieki bardz za ten pet shop caly :)

Gość dr ojjj boli
albo jakis inny zestaw z ciastolina z fajnymi foremkami czy cos podobnego...

Gość dr ojjj boli
no to napisz ile chcesz wydac?!nie musisz kupowac odrazu takiego drogiego sa tansze...

Gość ewewe

Gość ewewe
dr ojjj boli te klocki nie dosc ze drogie to brzydkie strasznie, fuj :o

dr ojjj boli i ewew fajne rzeczy podajecie , sliczne wrecz sa te zabawki a lala dobry tez p[omysl, wciagnalem sie i ogladam :P

Gość dr ojjj boli
eh staruchy nie wiecie czym sie dzieci bawia...kup jej lalke ktora wrzuci w kat bo napewno rodzice ,dziadkowie jej kupili lalek 10 i ma juz cala kolekcje pobawi sie nia z godz moze 3 nie ma za co...🖐️

Gość dr ojjj boli
heh ja wcale nie twierdze ze te rzeczy sa ladne:Oale dzieciaczki sie wlasnie bawia takim badzieweim