Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchelka-snajperka

imie

Polecane posty

Gość pchelka-snajperka

Paulina? Podoba wam się? Chciałam tak nazwać swoją coreczkę ale wszyscy mi odradzaja... że takie "nie kobiece" staroświeckie, brzydkie, twarde. Nawet moja matka krytykuje ten wybór... a ja chciałam coś innego, a nie w kółko Lenki, Zuzie, Maje, Oliwki... jak myślicie? Wiem, wiem, jestem kolejna, juz do znudzenia jest tych pytań o imiona, ale jednak chcialabym wiedzieć. Co o nim sądzicie? Rzeczywiście takie staroświeckie?

Gość z tych o które pytają
na kafeterii - to jest całkiem ładne. Wg mnie nie jest staroświeckie.

Gość ładne imię
moja prababcia była Paulina podoba mi się.

Gość mama synia 21mcy
pewnie ze ladne, mi juz niedobrze od lenek, zuz, maj, eilek julek natalii paula, paulinka bardzi eladne, i w ogole nie twarde , twarde to wiktoria dagmara, imie ma tobie sie podobac a nie babciom i sasiadkom ! a wg mnie to fajne i mie i bardzo dziewczece

Gość pchelka-snajperka
Dziękuję wam bardz :). Mi też tak się wydaje, w końcu można ładnie zdrobnić "Paulinka" . Po prostu już nie wytrzymuję tej presji otoczenia i chcialam napisać tak "neutralnie" na kafe bo wiem, ze tutaj można szczerze porozmawiać. Takie babcie i ciocie są czasem takie uciązliwe... pewnie, ze ma sie podobać mnie, mojemu mężowi, ale jak inni tak to krytykują to później ma się watpliwosci, ych. Dziękuję :)

Gość ładne imię
:)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ładne imie :) pamietaj ze to Twoje dziecko i Ty wybierasz mu imie, nie ulagaj presji innych ludzi oni nie maja tu nic do gadania