Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinka abra

Czy wypada iść do dentysty, który jest moim kolegą?

Polecane posty

Gość sabinka abra

Ostatnio bardzo boli mnie ząb, zgromadziła sie ropa. Dbałam o zęby jak mogłam(częste mycie, najlepsze pasty i płyny) jednak unikałam dentysty ze względu na bardzo przykre doświadczenia, tego nie da sie zapomnieć. Mój kumpel jest dentysta, zaproponował że mi pomoze , że wyrwie lub wyleczy bezbolesnie... ale ja sie bardzo wstydzę i krepuje, że jak zobaczy tył moich zębów(bo przód mam w porządku) to juz bedzie po naszej znajomosci. Co tym sądzicie???? On jest z duzego miasta a ja mieszkam w malutkim gdzie stomatolodzy to same konowały i sadyści. Wyrwac u niego czy isc do konowala starego?

Gość sabinka abra
Napiszcie co robic prosze

Gość sabinka abra
co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w zyciu bym nie poszła do kolegi dentysty czy koleżanki gdybym miała zepsute jak Ty. Idz do kogos innego, poszukaj porzadnego a nie konowała i radze Ci sie pospieszyc bo z ropa w zebach nie ma zartów, dostaniesz zakazenia całego organizmu i po Tobie dziewczyno, potrzebujesz antybiotyku wiec szukaj szybko tego dentysty

Gość idź do kolegi
na pewno widział gorsze zęby i jedna szczęka w tę, czy w tę, nie zrobi mu różnicy ;)

Gość sabinka abra
tak mi wlasnie kolezanka doradzila, mowila zeby pojsc, mowila ze przod mam bielutki, tylu nie widziala ale z tylem o wiele gorzej :( zaatakowala mnie chyba próchnica :(