Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajka00

co będzie lepsze

Polecane posty

Gość jamajka00

pomyslalam ze kupie na walentynki mojemu facetowi zel smakowy do seksu oralnego, jednak zaczynam sie zastanawiac czy nie lepszy bylby zel durex play 2 w 1. o zelu durexa juz romawialismy, oboje chcielismy go kupic juz dawno, ale tak jakos zeszlo. Durex ma jak wiadomo wiecej zastosowan sex/masaz i jest tanszy od tego ktory jest tylko do orala. Jeszcze nie wspolzyjemy i zastanawiam sie czy moze dokupic paczke prezerwatyw (planuje rozpoczac wspolzycie w przyszlosci, czy niedalekiej nie wiem, nie mam zaplanowanej tej chwili co do dnia ani godziny) Waham sie nad tymi zelami, jak kupie ten do orala to mysle ze zrobie facetowi wieksza niespodzianke ale uzyjemy go wtedy do 1 celu a jak kupie durex to wykorzystamy go na rozne sposoby, czy lepiej kupic produkt o ktorym juz rozmawialismy? co o tym sadzicie? i co z tymi prezerwatywami? tez je kiedys uzyjemy, wiec moze lepiej miec niz nie miec :D

Gość Dak_Lady
Ja się pogubiłam w Twojej wypowiedzi, ale na jedno uważaj- nie każdy żel nadaje się do prezerwatyw.

Gość o jacie pierdziele
jakamaja kup durexa obciag jaja

Gość jamajka00
chodzi mi o to czy -kupic zel TYLKO do orala i zrobic niespodzianke facetowi (mysle ze takiego prezentu by sie nie spodziewal) czy -kupic durex play 2 w 1 jako prezent bardziej praktyczny (ale juz kiedys mowilismy o nim wiec nie bedzie to typowa niespodzianka a raczej praktyczny podarunek dla nas obojga) ten zel do orala nie nadaje sie do seksu klasycznego wiec kiedys i tak bede musiala kupic zel durexa

a ten fioletowy durexa nie nadaje się do orala. Tzn. jest opisane jako jeden ze sposobów wykorzystania, ale wg. mnei smak ma odpychający.

Gość jamajka00
tak?? a jak on smakuje? dzieki za cenna uwage

smakuje tak... sztucznie. nie wiem, jak Ci to opisać, ale ja nie chciałabym robić z tym francuza. Lepiej kup ten fioletowy jako żel - bazę ;) Bo jest dobry jako poślizg, a do orala zrób mix :D Fajne rzeczy - gęsta czekolada, ciepła (taka do picia), która oblepi usta mleko słodkie,to takie w tubce polewy do lodów zimny gazowany napój itd;)

Gość jamajka00
a mam jeszcze pytanie czy taki zel bedzie dobry do seksu oralnego z koniem??

Gość ja nizej podpisana
ten fioletowy durexa w ogóle nie nadaje sie do orala:O okropnie smakuje... ja bym na twoim miejscu kupila durex play czerwony.