Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desaire

Dieta kopenhaska

Polecane posty

Gość desaire

Od jutro przechodzę na dietę kopenhaską, ktoś ze mną?

Gość desaire
Okej, póki co nie ma ochotników, ale na wszelki wypadek podam: Szczegółowy plan posiłków DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba Kolacja:1 befsztyk, sałata i brokuły 200g DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC Według autorów, rygorystycznie przeprowadzona dieta, może spowodować schudnięcie od 7 do nawet 20 kg. Waże 59 kg, przy wzroście 159. Mój cel to 50 kg : )

Gość kasiulekmalutekbach
chcialabymzaczac..ale czy mozecie napisac mi jaka kawe pic? zbozowa czarna czy granulat?

też zaczynam kopenhaską jutro. mam akurat dwa tygodnie do imprezy na której muszę dobrze wygladać. nie wiem dlaczego zwlekałam tak długo z rozpoczęciem jakiejkolwiek diety 😭 ogromnie mi sie przyda jadłospis ( muszę porównać z tym co mam ) a więc ...... do jutra 🖐️

wiem że to głupia dieta - ale od czegoś muszę wystartować !!!!!1

Za tydzien ten temat upadnie, za miesiac bedziesz wazyla +3kg, liczac od dzisiejszej wagi. Powodzenia, zeby to nie bylo +5.

Gość ja nie jestem na diecie
ale widze ze w sumie jakbym była bo mniej wiecej tak sie odzywiam tylko nie jem takich obfitych kolacji i nie jem mięsa, no i nie słodze kawy ani herbaty :D Fajna ta dieta. A jojo no to bedziecie mialy jak później zaczniecie jeść dużo, ale widze ze w tej diecie tez wcale nie tak malo się je

ja nie jestem ... no to teraz wszystkich uspokoilas :) Pewnie jestes specem od odchudzania, skonczylas dietetyke, przeprowadzilas mase badan naukowych, dzieki czemu moze w tej dziedzinie doradzac, tak? :)

Gość ja nie jestem na diecie
a gdzie coś komuś doradziląm? Bo jakoś nie widzę. Napisałam tylko że nie wiedziałam że się odżywiam tak jakbym była na takiej diecie, i tyle

Oj, podstepem chcialem od Ciebie wyciagnac pewne informacji, ale sie nie udalo. Jestes czujna jak komar, ktory zaglebil sie w krwiobieg i przewraca oczyma z lewa na prawo, by nie zostal dotkniety.