Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedorajda zyciowa

jest mi smutno i chce mi sie plakac

Polecane posty

Gość niedorajda zyciowa

jest mi strasznie smutno i chyba sie zaraz porycze,chyba mnie juz depresja dopada bo ja czuje ze juz nie mam na nic sily:O

Gość 123ania123
najlepiej wyjdź z domu

Gość niedorajda zyciowa
no i peklam.nawet nie mam gdzie wyjsc wszystko zasypane i wiocha zabita dechami.mam ochote sie upic i nie czuc.

Gość niedorajda zyciowa
mucha na codzien probuje byc silna i nie pokazywac jak cos boli chodze smutna ale sie nie skarze,ale czasem czara goryczy sie przelewa.

Gość niedorajda zyciowa
22 lata. chcialam dobrze a zostalam zrownana z ziemia a przynajmniej tak sie poczulam.facet przyszedl z pracy z bolaca glowa,podalam obiad tabletki na bol i kazalam sie polozyc,zapytalam jak bylo w pracy i czy zrobic mu masaz a on mi na to wszystko zebym sie juz zamknela bo go glowa boli a ja trajkocze.powiedzialam zaledwie pare slow, calymi dniami nie mam do kogo geby otworzyc:O

Gość niedorajda zyciowa
jestem do niczego wiem, im predzej to zrozumiem tym bardziej ulatwie zycie innym.

Gość widziały gały co obciągały
🖐️

Gość niedorajda zyciowa
tez fakt

e tam nie jesteś do niczego, poczytaj książkę adama easona "docenic siebie i wlasna wartosc", super mi pomogla , a tez mialam dolyyy okrutne:) zastanow sie po pierwsze co takiego sprawia ze czujesz sie tak okropnie, co wpedza cie w ten stan? brak pracy? brak pasji? brak milosci? im szybciej dostrzezesz powod, tym szybciej i latwiej zmienisz swoje zycie i nastawienie;)

Gość niedorajda zyciowa
mucha mam wrazenie ze brak wszystkiego.rodziny,przyjaciol,pasji,checi,sily,pracy,pieniedzy. no poczytam jak znajde.dzieki:)jakos mi lepiej troche:)

kochanie zastanow sie co jest na pierwszym miejscu do naprawy, zapewne pieniadze, bo pozwalaja nam na wiele rzeczy, a jak pieniadze to prace trzeba znalezc, w pracy poznaje sie nowych ludzi i juz jest z kim porozmawiac, jak milosc to moze portal typu sympatia.pl, jak lepsze samooczucie, to zadbac o siebie o wyglad, zafundowac sobie troche domowych przyjemnosci, kapiel, przyjemny pachnacy balsam , komedia romantyczna w tv. Jesli chcesz mozemy sie wymieniac mailem, jak zaczniesz pracowac nad soba, a musisz! i rozmawiac sobie o tym jak ci idzie:)

a nie doczytalam ze masz faceta, ale nie najlepiej miedzy wami z tego co widze, wiesz mężczyzni lubią kobiety siln, ktore potrafia zadbac o siebie,on w tobie tego nie widzi, a postaraj sie zeby zobaczyl! pokaz mu i skup sie na sobie.

Gość niedorajda zyciowa
mucha zadbac to chcialam, ubzduralam sobie ze schudne to poczuje sie lepiej no i szczerze mowiac tak mna to zawladnelo ze wpadlam w anoreksje,faceta posiadam ale on nawet nie zauwazyl ze cos ze mna nie tak.mysle ze predzej doszlabym do siebie jesli wyszlabym z tego zwiazku i popracowala nad soba.moze to jakies wyjscie. poza tym chyba kwalifikuje sie do psychologa bo spraw jest duzo nagromadzonych od dziecka i to mi tez czesto nie daje spokoju. dziekuje ci za wsparcie🌻

nie ma sprawy, psycholog to dobre wyjście jeśli już naprawdę źle. A jak z twoimi rodzicami sprawa się przedstawia? Bo u mnie to w tym też tkwił problem, polecam jeszcze jedna książkę "toksyczni rodzice" rewelacja, otwiera oczy!

Gość niedorajda zyciowa
mucha rodzicow to bym chciala miec:Ochociaz jedno z nich.a toksyczna to mialam rodzine zastepcza.najgorsze jest to ze nie moge im powiedziec jak wiele cierpienia mi zadali musze to tlamsic w sobie i udawac ze wszystko jest ok. jest zle i to nie rok czy dwa tylko odkad pamietam czesto bylam podlamana.nawet jesli cos bylo zle to zawsze w moim wypadku moglo byc gorsze i bylo. no ale nic jakos sprobuje sie podniesc z tego wszystkiego i zbudowac zycie swoje wlasne sama.nie powinnam chyba budowac zwiazku jesli sama ze soba sobie nie radze.