Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onyszko the best

Arkadiusz Onyszki prawdziwy typ faceta!

Polecane posty

Gość Onyszko the best

Szkoda, że mało takich twardzieli w Polsce, facetów z jajami. Którzy mają własne zdanie nawet skrajne i nie zmieni zdania mimo, że większość na Niego napiera jak np. Duńskie media, gdzie zrobiły z Niego ostrą nagonkę na atak na homoseksualistów oraz ocenę ich społeczeństwa, że to mięczaki i lalusie.

Gość Onyszko the best
Oczywiście Arkadisuz Onyszko. Literówka się wdarła w temacie

Gość Onyszko the best
No tak to jest kafeteria przecież żadna niunia nie będzie wiedzieć kto to Arkadiusz Onyszko jak Wam głowie tipsy, tony tapety czy inne dziwolągi. A jak się interesujecie facetami to właśnie lalusiami z żelem na głowie :classic_cool:

Gość magdazzzzz
nieznam tego fagasa,to jakis miejscowy prawiczek?

Gość Onyszko the best
Ale jesteś pierdolnięta. Jeden znanych Polskich bramkarzy piłkarskich. Pffff mówiłem, że z Was puste panny

Gość Onyszko the best
Cytat z Jego biografii: "Duńczycy to mięczaki i lalusie. Ale czego się spodziewać po ludziach, którzy nie wiedzą co to znaczy wychowywać się w trudnych warunkach? W Danii jest chory system. Tam nie możesz nawet podnieść głosu na własne dziecko, bo może ono pójść do urzędu miasta, poskarżyć się, że na nie nakrzyczałeś i rozpoczyna się proces odebrania ci praw rodzicielskich."

Gość durniu daj linka jak zakladasz
topik

Gość Onyszko the best
Właśnie, że nie pobił bo się okazało, ze ostro kantowała by zyskać kasę. A Duńczycy na takie rzeczy są uczuleni bo są też strasznie feministycznym krajem jak i bardzo liberalnym, więc wykorzystała szanse

Gość magdazzzzz
znam kilku:Dudek,Majdan,Matusek a ten co wymieniles to pewnie jakis marny pilkarzyna z 4 ligi Wicher Kobyłka rules!!! :)

Gość Onyszko the best
http://sport.wp.pl/kat,32272,title,Autobiografia-Onyszki-hitem-w-Danii,wid,11795397,wiadomosc.html?ticaid=19910 a durnia masz we własnej dupie

Gość Onyszko the best
Arkadiusz Onyszko (ur. 12 stycznia 1974 w Lublinie) – piłkarz grający na pozycji bramkarza, 2-krotny reprezentant Polski. Swoją karierę rozpoczynał w sezonie 1989/1990 występując w zespole KS Lublinianka. Następnie grał w Zawiszy Bydgoszcz, Legii Warszawa, Polonii Warszawa, Warcie Poznań, Lechu Poznań, Widzewie Łódź i Viborgu. W trakcie sezonu 2003/2004 przeniósł się do Odense. Z reprezentacją Polski zdobył wicemistrzostwo olimpijskie w Barcelonie w 1992. Jest zdobywcą Superpucharu Polski (1995) z Legią Warszawa oraz Pucharu Danii z Odense BK (2007). 17 czerwca 2009 dyrektor Odense BK Kim Brink poinformował, iż klub rozwiązał kontrakt z bramkarzem.

Gość dziwisz sieeeee
ze większosc kobiet nie zna jakiegos tam bramkarza :o ? Ja tipsiara nie jestem, a nie interesuje sie piłką nożna. Nie moj typ zreszta, typowy wytatuowany łysol :o

Gość Alter Egooooo
Parę miesięcy było o Nim głośno w mediach jak z Peją, dziwne, że nie słyszałaś. Ale właśnie szkoda, że nie ma sporo takich facetów jak Onyszko, Szamotulski czy ten raper Peja. Bezpośredni i wiedzą czego chcą. Ostatnio bywając w pewnym klubie co następny facet to laluś, sweterki koszule, bucki duże sumy pieniężne, sam lans. Grzywki na głowie czy buciki z jęzorkami też bywały. Śmiech na sali. Lub inni udawali poważnych w marynarkach. Choć fakt faktem ten klub w Warszawie trochę jest dla bananów to jednak sporo takich bananów przybywa w mieście. Żałosne :/

Gość nie slyszalammm
Nie czytuję plotkarskich portali, nie interesuje sie Peja, to skad mialam wiedziec ? o Peji slyszlaam tylko o tym, co zrobil w Zielonej Gorze.

Gość ojojojjj
Można być zdecydowanym, stanowczym męzczyzną , a przy tym kulturalnym. Nie jak Peja, cham ze slumsow, ktory zamiast przecinka uzywa "kurwy" :o

Gość nie slyszalammm
a w jakim kontekście bylo glosno o nim ?

Gość Alter Egooooo
To Go nie znasz prywatnie i tak na prawdę nie stosuje tych wyrazów między przecinkami :] Oj ludzie ludzie jak Wami łatwo manipulować. A co do Zielonej Góry okazało się, że chłopakowi nic się nie stało a Peja przypierdzielił się do 18 latka bo Ojciec tego gościa co zgłosił na Policję to chłopak co był w pobliżu i dostał przypadkowo. No ale oczywiście media o tym nie napiszą bo po co? Sensacji przecież już nie będzie

Gość tiaaaaa jasne
na youtube są filmiki zatytułowane m.in. "Wyprawa do..." z wyjazdow na koncerty i jakos tam uzywa takich slow i ogolnie debila z siebie robi... Ale Ty na pewno znasz go lepiej. jakos nie jestem przekonana do takich "penerów" , dla ktorych najważniejszy jest "szacunek ludzi ulicy" i ktorzy "reprezentują biede" :D Dla mnie facet stanowczy , kulturalny, z klasą to jest to.

Gość Alter Egooooo
O Peji czy Onyszko? bo tu już podano link. Ale znalazłem lepszy http://www.sport.pl/pilka/1,73556,7228817,Arkadiusz_Onyszko__Dosc_juz_tych_gejow_i_zadym_z_nimi.html no gość ma rację a co do Duńczyków to są matoły. Też się zgadzam, że to lalusie i pizdusie. Wszystko im sie daje na tacy od samego dzieciństwa przez socjal. Zero charyzmy w tym narodzie jak i w każdym skandynawskim.

Gość tiaado alter egoooo
A co do Zielonej Góry okazało się, że chłopakowi nic się nie stało a Peja przypierdzielił się do 18 latka bo Ojciec tego gościa co zgłosił na Policję to chłopak co był w pobliżu i dostał przypadkow ---> napisz to po polsku, bo sie gubisz w zeznaniach :D

Gość nie slyszalammm
O Onyszko pytalam ;) O Peji to coś nie coś słyszałam, nie wiem jaki jest prywatnie, ale wydaje mi się, że fajną muzykę robi. Przynajmniej zdolny jest w tym, co robi....

Gość Alter Egooooo
No wyprawy są fajne. Peja to inteligentny gościu posiadający sporą wiedzę. Sporo życia oddał dla muzyki. Poczytaj z Nim wywiad w Machinie i na prawdę warto http://poznanskirap.com/index.php?dzial=czytelnia_peja_10 ogólnie widzę, że zmienił styl. peja w białej koszuli to zupełnie inny człowiek :D Ale chyba raperzy przestali nosić szerokie spodnie stawiają na elegancję jak raperzy z Nowego Jorku :P Taki lekki off top

Gość nie slyszalammm
Oglądałam kiedys Kubę Wojewodzkiego, gdzie gościem był Peja. Tez myślę, że to inteligentny facet.... szczery i dosyc fajne ma poczucie humoru chyba.

Gość hahha lolol
Po głośnej bijatyce podczas Twojego koncertu w Zielonej Górze, Hirek Wrona wypowiedział się jako specjalista od „nałogu alkoholowego Peji”. Zaskoczyło Cię to? Niekoniecznie. Nie rozumiem jednak, dlaczego Hirek upublicznił naszą prywatną rozmowę. Możliwe, że ludzie teraz będą na mnie patrzeć jak na alkoholika. Gdy zobaczą mnie z piwem, powiedzą: "O, wrócił do nałogu", a złośliwi, że topię się w kieliszku. To, że poszedłem na kilka spotkań chcąc zgłębić problem to moja prywatna sprawa i na tym właśnie polega anonimowość. http://www.youtube.com/watch?v=XHgT_rOKcuQ ze slumsow wyszedl i zawsze bedzie chamskim penerem ze slumsow.

Gość Alter Egooooo
W mediach było, ze 15 latek dostał i pokazywał środkowe palce. A to pokazywał jakiś 18 latek a ten 15 latek przypadkowo dostał w tłumie i miał lekko rozwaloną wargę i tyle

Gość Alter Egooooo
Jak podajesz link do kawałka to wspomnij, ze to nie Peji tekst bo to jest kawałek ze składanki "Poeci" raperzy nawijali z wersetów wierszy czy innych piosenek. TEKST : Jacek Kaczmarski :]

Gość hahha lolol
http://th.interia.pl/50,b7fcb2cbe2565546/peja.jpeg nieźle musial przypadkowac i sie nafaszerowac, zeby zmienic sie z takiego szczura w to czym jest teraz,ale luzzz