Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onyszko the best

Arkadiusz Onyszki prawdziwy typ faceta!

Polecane posty

Gość hahha lolol
przypakować * wiem, wiem, że to Kaczmarski, ale nie zaprzeczysz, że alkohol vzęsto w Peji tekstach gości.

Gość Elllkaaaaa
co to za nieprzygotowana dziennikarka przeprowadzala ten wywiad ??? nie wiedziala nawet ze peja trenowal judo. Nie jestem jego fanka, ale nawet ja to wiedzialam :o

Gość Alter Egooooo
A powiedz mi kto nie pije w świecie muzyki? Ta branża niestety tak ma. Wielu znanych i szanowanych wykonawców (nie mówię o rapie ale o rocku, jazz czy blues) wpadało w doliny przez alkohol.

wez sie tak nim nie podniecaj buraku, on by na Ciebie nawet naszczać nie chciał...

Gość burak cie robil
po pierwsze , jestem kobietą, cieciu :o Sama bym go kijem nie dotknęła, ale to nie znaczy, że nie moge sie wymienic pogladami na jego temat. Jeżeli ci sie nie podoba to nie czytaj

pisałam do autora topu bo sie zachowuje jakby mu chciał gałe zrobic a Ty to kurwa kto :o

Gość Onyszko the best
O rany :o

Gość Onyszko the best
Taaaaaaaaaaa a chcę najbardziej piwo z kija

Pierwsze słyszę to nazwisko. No ale co się dziwić, nikogo już nie rusza że jakiś tam piłkarzyna czy inna "gwiazda" wyraża swoje "poglądy", które nie są niczym niezwykłym bo takich "twardzieli z jajami" to mamy w kraju na pęczki. Ale cóż, każdy ma "idola" na swą miarę :) A fakt że jest damskim bokserem nawet nie wywiera wrażenia bo po takim "tfardzielu" nie ma się co się wiele spodziewać.

Gość lajlakutajla
uppp