Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazka_

pytać czy poczekać?

Polecane posty

Gość zarazka_

Od jakiegoś czasu spotykam się z chłopakiem. Rozumiemy się bez słów, jest nam ze sobą dobrze. Wszytko było dobrze do dnia wczorajszego. zadzwonił i powiedział, że ma parę ważnych rzeczy do załatwienia i że się nie spotkamy. Nie wiem co to za ważne rzeczy. Przez cały dzień nic się nie odzywał Czy pytać go co się wczoraj wydarzyło czy poczekać, aż może sam powie co i jak?

Gość mezczyznna
nawet nie próbuj wymusic na nim, zeby ci sie tłumaczył z kazdego dnia, którego sie nie widzicie. Z własnego doswiadczenia wiem ze czaami facet potrzebuje POBYC SAM, WYPIC LITRA WÓDKI z KUMPLEM, POLEZEC CAŁĄ NIEDZIELE BYKIEM, ODPOCZAĆ OD UKOCHANEJ. Daj mu ten 1 dzien wolnego i nie wszczynaj niepotrzebnie wyimaginowanej kłotni

Nie goraczkuj sie, kobieto :D Widac, jestes z tych, co to musza wiedziec nawet o tym, o jakiej godzinie idzie do w-c. Potwor, nie kobieta, brrrrr 🖐️

Gość zarazka_
oreore nie przesadzaj...aż takich szczegółów nie muszę znać. Ale chyba wypadałoby się odezwać, dać jakiś znak życia. Od wczoraj nie mam żadnej wiadomości od niego. Wydaje Wam się to normalne? Co robić?

Gość zarazka_
Byłam, ale nie do tego stopnia żeby nie znaleźć chwili na odpisanie na sms-a. Nie wierzę w to, że aż tak jest zajęty że nie ma czasu na nic.

Gość lucian B
nie naciskaj, jesli bedziesz naciskac to mozesz go wystraszyć na poczatku waszego spotykania sie czy jak nam zwał to zwał

Gość żniwiarz
jeśli szaleje za Tobą to powinien pisac i pisać, zabiegac o Ciebie a nie bawic sie w głuchy telefon.

Gość zarazka_
Oczywiście, że wiem. Nie mów mi, że ciężko jest znaleźć 5 minut w ciągu całego dnia żeby chociaż napisać sms-a.

Gość zarazka_
Pisałam do niego wczoraj...pytałam czy coś się stało? Zero odpowiedzi. Były dni, że nie pisaliśmy do siebie za dużo bo nie było na tyle czasu, ale zawsze pisał rano i wieczorem. A teraz nic :-( Cisza :-(

No jak Ci nie odpisuje to faktycznie dziwne. Moja pierwsza myśl w tym momencie byłaby taka, że może coś mu się stało i zwyczajnie zadzwoniłabym. Ale to rada nie w stylu kafe, więc nie radzę :D

Gość lucian B
ja jestem ze swoja od 4 mc i w dwóch dniach tylko żadnego kontaktu nie mielismy (sms,gg,meil,tel,spotkanie) wiec jak ktos chce i ma taka potrzebe to zawsze znajdzie czas.

Gość zarazka_
Czyli mam to traktować jako normalne zachowanie? Zła jestem na niego za to milczenie.

Gość .....ot..co......
bez przesady dziewczyno! o czym mozna codziennie pisac godzinami?! ja w ogole nie czuje potrzeby kontrolowania chlopaka i pisania z nim 20 smsow dziennie. daj mu zyc i troche WLASNEJ przestrzeni. to, ze jestes z kims w zwiazku nie oznacza, ze musisz dokladnie wiedziec co gdzie i kiedy robi. daj mu czasami odpoczac

Gość Kryształ górski
Nie pytać. Spotykałam się przez pewien czas z chłopakiem, zakochałam się, wnerwiało mnie, że nie odzywał się cały dzień, zrobiłam awanturę i usłyszałam, że "nie chce być zamknięty w złotej klatce". Nie pytaj, co się stało, że się nie odzywał, ale jak się spotkacie to pogadaj z nim, powiedz, że masz do niego zaufanie, ale skoro jesteście razem, to mógłby dać czasem znać, że żyje. I tyle.

Moj tez czesto jest bardzo zajety, ale ja nie wierze ze nie mozna znalezc chocby min zeby napisac esa. Wystarczy zeby napisal co robisz u mnie ok i juz bynajmniej wiesz, ze zyje. Dziwne zachowanie maja niektorzy faceci. Fakt, ze gdyby szalal z milosci takie zachowanie nie mialoby miejsca. Ja mam ten sam problem i z tego powodu przychodza mi do glowy rozne mysle. A to, ze umawia sie z inna a to, ze chce soe rozstac i kombinuje jakby to zrobic i wyraza to milczeniem czyt. olewaniem.

Gość yyyyy up
HEHEHE tez sie nie odzywaj do niego:) ...wiem to dziecinne ale nauczy sie czegos..nie odpisuj dluzszy czas na sms.jak sie odezwie lub zadzwoni albo i spyta czemu sie nie odywasz to spytaj go sie fajnie sie czeka??:P

przestan sie nakrecac. Nikt nie jest tak zajety zeby nie znalazl chwili na smsa albo krotki tel - moze on po prostu nie chce odpisywac. Nie naskakuj na niego i nie osaczaj go

Gość yyyyy up
do krysztal gorski hmmm skad ja to znam...i co jak bylo dalej u ciebie ,ja jak uslyszalam cos takiego to powiedzialm ze nikt go mnie zmusza do bycia ze mna po co sie meczy...co to sa wogole za jakies tajemnice nie wiem o co chodzi jak sie jest z kims to chyba mozna spytac czym sie zajmuje nasza ploowka czy to taki wielki sekret???:O

Gość yyyyy up
tak zawsze jest na poczatku tel ,sms codziennie jakis kontakt pozniej to wszystko powszednieje i taki mezczyzna stwierdza ze juz nie musi sie starc bo nie ma po co i o co....jest bardziej pewny siebie i widzi ze ci zalezy i lekko idziesz w odstawke ....

Gość zarazka_
xtravvagunz...mam takie same myśli jak ty...zastanawiam się czy on nie chce tego zakończym milczeniem...:-(

Gość yyyyy up
a powiedz ile czasu juz jestescie razem???

Gość zarazka_
Spotykamy się od października z tym, że różnie to wcześniej bywało. Tak na dobre jesteśmy od początku roku.

Gość lucian B
skolko liet ??

Gość zarazka_
lucian B - a czy to ma jakieś znaczenie?

Gość yyyyy up
aha czyli tak jabky ju tez magiczne 3 mies minely ,no weisz pewnie jak sie wkurzysz i wyskoczysz do niego z pretensja ze nagle jest cisza a kiedys bylo inaczej to uslyszysz ze to bylo kiedys to co wczesniej napislalam czuje juz sie na tyle pewnie ze nie zabiega juz tak o ciebie jak na poczatku i sie nie nakrecaj tylko spytaj co to sa za te wazne sprawy skoro cie to tak gryzie i to normalne jste ze jak sie kogos kocha to sie chce spedzac z nim jak najwiecej czasu i wiedziec co sie z nim dzieje

Gość lucian B
jesli masz mało to znaczy ze miałaś mało zwiazków i faktycznie nie wiesz jak postepowac a jesli juz miałaś jakies zwiazki to doswiadczenie które wyniosłąś powinno CI pomuc.

Gość lucian B
pomóc oczywistaaaaa :(