Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

będę głodowała do 45 kg

Polecane posty

Gość

zakładam kolejny topic :D planuje nie jeść nic cały luty, aż waga pokaże 45 kg :) codziennie, w miarę możliwości będę uaktualniać wpisy :)

Gość lady_lady_
dobrze wybralas sobie nicka- tylko mega pustak moze robic taka glupote :o

Gość panna nikt
nic nie jest niemożliwe

Gość DziewczynaGracjana2
waga jest ważniejsza od Twojego życia?:) Zastanów się dziewczyno. Nie lepiej już stosować jakiejś niskokalorycznej diety??

Gość panna nikt
ale to jest niskokaloryczna - a dokładniej dieta 0.

Gość Doszka
Glodowka jest bez sesu, bo organizm tak dziala, ze jak nie ma nic, oszczedza i wolno spala. Sa sanatoria glodowkowe, pod opieka lekarza. Spala sie brudy , t.z.w. czyszczenie organizmu. A wiec jedz malo zeby skurczyc zoladek. Np , gotowana merchew, seler, brokul bez soli. Potem po 5-6 godzin zjedz sucharka. Nie mieszaj weglowodanow z bialkami. Efekty nastapia szybko. Pij ziolowe cherbaty, duzo wody. Nie musisz glodowac, to nie zdrowo. Albo piers z kury ugotowana (bez dodatkow).

Gość panna nikt
nie jem mięsa :P takich brokuł też nie trawię.. :D zresztą ja zdania nie zmienię później wychodząc z tej zajebistej głodówki może jabłko raz na ruski rok przy okazji zaktualizuję stopkę! :D ps: "faceci lubią drobne laski".

Gość hdfhdfgggg
raczej BROKUŁÓW!!!

Gość powodzenia życzę
tylko na wszelki wypadek odłóż trochę kasy na sztuczne zęby

Ej a tak szczerze ktorakolwiek wierzy z eona da rade chociaz tydzien? wyladuje w najgorszym wypadku w szpitalu i rodzice ja beda karmic na sile i tyle:D Sorry ale mnei to bawi bardziej niz smuci.

Gość panna nikt
dziewczynki, jak Wy mało życia widziałyście.. dobrze przeprowadzona głodówka nie tylko pozwala schudnąć ale i oczyścić organizm z toksyn :) nierozumiem dlaczego w najgorszym wypadku miałabym więc wylądować w szpitalu, a rodzice mieliby mi pchać żarcie w buźkę, skoro ja duża dziewczynka :)? człowiek odzyskuje siły witalne, a ponadto funkcjonuje lepiej niż na 2500 kcal :D a ja mam zamiar wykonywać lekkie cwiczenia; skakanka i brzuszki :) wiesz, tylko trzeba mieć podejście, a nie :) głodówka to nie kara :)

szczegolnei miesieczne to czysta przyjemnosc i ile sil to dodaje:D hahaha

Gość panna nikt
27 dni to nie miesiąc :) widzę, że mordka uhahana bardzo Krwinko90... a ciekawa jestem jak Ty sie odżywiałaś, że dobiłaś do wagi z jaką lepiej nie wychodzić do ludzi :D

Gość panna nikt
jak to co pić? :D wodę mineralną :) i ocet jabłkowy z cytrynką żeby wspomóc procesy fizjologiczne :P

Gość tania bania
a ja tez chce nie jesc caly luty i co moja wola, jak nie jem to sie czuje wspaniale

Gość

Gość to już grali
kolejny raz do tego podchodzisz. ostatnio ile to wytrzymałaś? chyba mniej niż tydzień i napad obżarstwa. po czym znowu opowieść o zdrowej zbilansowanej diecie. panna zmienna. mało wiarygodna, rozchwiana, kłamczucha. albo po prostu chora (na głowę- tak, zaburzenia odżywiania to choroba)

Gość
tą głodówkę przeprowadzam TERAZ :) hm, może nie uważnie czytasz? a kłamczucha to najwyraźniej książka, którą czytałaś w wieku szkoły podstawowej pani Musierowicz :) ale czemu od razu takie porównania i wnioski, które niestety nie mówią SAMO PRZEZ SIĘ :) założyłam topic, jest głodówka :) proste... ale najwyraźniej nie dla wszystkich.... jeszcze 2 godzinki i niespełna 10 minutek i GŁODÓWKA START :D :)

Gość
brokuł---->brokułów?? :D kalafior---> kalafiorów?? :D może najpierw google i wpisanie poprawnej pisowni się kłania, zamiast pouczanie pustej panienki :)?

Gość ex zołza
mogę się przyłączyć>?tyle ze ja chce 2 tyg.

Gość to już grali
chyba piękna panno nie potrafisz jednak tego google obsłużyć http://www.sjp.pl/co/broku%B3 w razie gdybyś w link też nie umiała wejść N brokułach, brokułami, brokułom Q brokule, brokułem, brokułowi, brokułu T brokułów s brokuły odmiana rzeczowników przez przypadki była przerabiana w szkole podstawowej.

Gość takajedna20
ja nic nie mowie, tylko bede reuglarnie odwiedzac ten temat :P Przed startem teraz cos jesz?

Gość takajedna20
Aha, oprocz wagi lepiej zmierz sobie wszelkie obwody ( i bedziesz mogla aktualizowac), to jest 10 razy bardziej miarodajne.

Gość takajedna20
I co,panna sie poddala..?

Gość drtjtyjtyj
tak szybko sie zaglodzila? :O

Gość trutrututu
jak idzie glodowka??? czyzbys nie wytrzymala obżartuchu i sie nazarla jak swiania, ze tu nie zagladasz??? mialas relecjonowac ubytek kg i co??? nic nie ubylo??? dalej 62kg przy 165cm??? hihihihi, grubasie.

Ja ważę 44 /163 cm . Nie głoduję, jem na co mam ochotę i o każdej porze. Taka przemiana materii, ale wpływ ma pewnie picie- nawet do 2l dziennie. Czuję sie naprawde fajnie:> i nie wyglądam jak anorektyczka

Gość takajedna20
SummerNight, no to masz zajebistego farta z taka przemiana materii, o ile rzeczywiscie nie jesz malo 'z natury' ;) moglabys rozpisac swoj 'przykladowy dzien'?