Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezka sprawa

jakie niedociagniecia w wygladzie kobiety jestescie w stanie zaakceptowac?

Polecane posty

Gość ciezka sprawa

pare kilogramow nadwagi ? jakies blizny? brzydki kolor wlosow? krzywe nogi?

Gość zadne niestety

Gość jesteś stuknięta czy stuknięty

Gość Marcin84wwa
wszystkie te rzeczy co wymienilas moge zaakceptowac ale nie w nadmiarze.za to nie zaakceptuje zlego zapachu,glupoty i brakow w uzebieniu

Gość gjdspjf
a jak dziewczyna jest bardzo zgrabna i ma bardzo ładną twarz i włosy super itd i fajnie się ubiera i zawsze ejst zadbana a ma lekki trądzik i ogólnie lekkie problemy z cerą czasami ale też o to dba i robi lekki makijaż i nie rzuca się to tak w oczy ale no nie jest idealna bez skazy jej cera to jesteście w stanie to zaakcepotować?? Ja tak ma i się zastanawiam jak to jest z wami czy to nie przeszkadza czy generalnie jest be i nie ma mowy o zainteresowaniu??

Gość Ja mam blizny nadwage wlosy
brazowe - ale facet mam pieknego :)

Gość nie martw sie
na pewno niedlugo znajdzie lepsza

Gość maseczk ze spermy
i po trądziku :classic_cool:

Gość Marcin84wwa
wstaw fotke to obiektywnie ocenie

Gość gjdspjf
heh maseczki ze spermy nic nie pomoga na lekki (serio nie jest duży) trądzik-u mnie to raczej sparawa podwyższonego poziomu hermonu i takie tam ale leki leczą problem tyle że ostatnio coś kiepsko się czułam i nie dokończyłam kuracji no i znowyu niejest iodealnie - tak się tylko zastanawiam jak to jest byc może dlatego że sama jestem estetką i perfekcjonistka i mi np w facetach i innych kobietach wiele rzeczy nie podchodzi (ale takich zw.z brakiem higieny) więc się zastanawiam jak to jest odbierane- generalnie myślę że wszystko co jesteśmy w stnie leczyć, upiększać i ulepszać to powinniśmy robić ale sa też pewne cechy niezmienne i one sa ok bo nie musimy być szablonowi - one nadają nam charakteru i niepowtarzalności rzeczy nie podchodzi

Gość Ja mam blizny nadwage wlosy
No wlasnie jakos go usuluje splawic bo w gruncie rzeczy go nie kocham, ale on od lat twardo przy mnie stoi :P Aha dodam jeszcze ze on duzo zarabia a ja nie pracuje :P

Gość faceci napatrza sie na laski
na internecie i w tv pozniej maja wymagania z kosmosu. przecietna normalna kobieta z zaletami i wadami nie jest w stanie im sprostac