Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oksana1

szesc tysiecy

Polecane posty

Gość oksana1

Mam 6 tys zlotych i chce je jakos ulokowac,zeby miec z nich zysk. Niestety nic nie przychodzi mi do glowy,czy mozecie cos poradzic?

Gość wpłac je na lokate

Gość rozdaj biednym

Gość DZISIAJ kupiłam sobie pralkę
konto z duzym oprocentowaniem, tak, bys w razie czego mogla podjac pieniadze

Gość oksana1
tez myslalam o jakims koncie z duzym oprocentowaniem, ale szczerze mowiac to boje sie, ze wszystko pieknie, ladnie, ale jak przyjdzie co do czego to wcale tak duzych procentow nie bede miala, no i oplaty za prowadzenie konta:(

Gość a znajdzie ktoś teraz
konto z wysokim oprocentowaniem? To musiałaby nie 6, a 60 tysięcy wpłacić, żeby jakoś te odsetki odczuć... Jeszcze pamiętajmy o podatku od oszczędności :o

ja mam e-max plus w mbanku, nie ma opłat, z tym ze jest kapitalizacja odsetek co miesiac, wiec placi sie podatek belki (sami odciągajją) wiem, ze troche wyzsze oprocentowanie jest na tego typu koncie w eurobanku i jest dzienna kapitalizacja odestek wiec nie placi sie podatku belki, ale jak z oplatami to nie wiem. i jeszcze to konto co je weiss reklamowal wygladalo mi fajnie. ale e-max plus moge polecic bo sama mam i moge powiedziec, ze jestem zadowolona

Gość don pedroo
zysk ?

a znajdzie ktoś teraz z szesciu tysiecy jest paredziesiat zeta miesiecznie na czysto i pamietaj o tym, ze odsetki sie kapitalizuja

Gość thuja
ja mam rachunek w eurobanku, jak zakładałam było ponad 6 %, a dzisiaj spadło do 4,85 , kapitalizacja codzienna, więc bez podatku, od 6 tyś przy takim oprocentowaniu wyjdzie ok 25 złotych na miesiąc...

Gość oksana1
Ta opcja z tym 25 zlotych miesiecznie nawet mi odpowiada, zawsze to cos, niz jak by te pieniadze lezaly w domu, a czy sa jeszcze jakies sposoby, zeby osiagnac jakis zysk z tych pieniedzy?