Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Gość coca cola z sokiem
zazdrośnica i tyle :classic_cool: po co w ogóle wchodzisz na czyiś profil i głupawkowo komentujesz? szukasz zwady, rozwalania topiku itd?

Gość kate1748
Witam chciałabym się dowiedzieć czy mój chłopak oświadczy mi sie w tym roku? jaką widzisz dla nas przyszłość?? Katarzyna 31.12.1990 pozdrawiam cieplutko

Do Razan82. Witam serdecznie jeśli mogę poprosić o wróżbę to bardzo proszę. Bogumiła 12 marzec1976,mój partner Krzysztof 21 październik1973. Droga wróżko co nam przyniesie los w nadchodzących dwóch latach i jak karty widzą sytuację finansową firmy w której pracuję czy będą obniżki pensji lub jakieś zwolnienia gdyż szef straszy nas ustawą antykryzysową trochę się tego boję i nie wiem co to wszystko ma oznaczać 🌼

Witam Cię Razan ponownie przepraszam nie doczytałam że nie wróżysz z kart i w poście powyżej napisałam jak karty widzą.... Wtakim razie poprawiam się i proszę jeszcze raz o wróżbę dla mnie 😘

Witam serdecznie Wróżko :) mam pytanie, czy będziemy razem, czy on przeprowadzi sie do mojego miasta i w jakim czasie to nastąpi, bo wszystko jakoś pod górke mu to idzie, czy on chce być ze mną ewa 2.10.79, on-30.09.63 z góry bardzo dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam :)🌼

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Monika 16.03.1987 Robert 17.12.1985 czy to zwiazek docelowy, czy zdam w tym roku na prawo jazdy . dziekuje:)

hehe no tak przepraszam trudno wyjsc za maz nie majac nawet faceta:) w takim razie poprawiam pytanie: kiedy utworze szczesliwy normalny zwiazek??:) karolina 20.11.1985 r pozdrawiam serdecznie:)

Gość kate1748
do wpisu mojego powyżej, bo zapomniałam dodać on Łukasz 17.05.1986

Razan gdzie jestes:tylko sie przypominam: ania7830 Czy przez ta osobe moge stracic prace???21.11.78 Czy moglabys napisac wiecej o tej osobie,prosze!!ladnie dziekuje!!!🌼

sarenka28 skarbie masz duze szanse na dziecko i mysle ze nawett w tym roku moze sie udac ale pamietaj ze powinnas byc pod stala kontrola ginekologa.. moze masz za niski progesteron?

tańczyla jedno lato... a czy on wie ze ci sie podoba? bo chyba nie do konca..jezeli sie postarasz to jak najbardziej moglo by stego b yc cos fajnego

czy to z nim bede juz na zawsze?? Marcin 28.11.1980 Karolina 18.01.1980

babyblues2208 z drugim moga byc problemy z zajsciem w ciaze ale powinno sie udac pod koniec wiosny..

kate1748 niestety w tym roku nie widze oswiadczyn, nie wiem co wiecej powiedziec bo nie podalas imienia i daty partnera

nastapila pomylka z data,wiec pisze jeszcze raz - przepraszam za male zamieszanie czy to z nim bede juz na zawsze?? Marcin 28.11.1980 Karolina 18.01.1987

weronka76 niestety ale bedzie mała burza pomiedzy toba i twoim partnerem w najblizszym czasie,lub jjuz była? ale jesli przez nia przejdziecie to tylko wzmocni wasz zwiazek a co do finansow to nie widze nic zlego.. wrecz mozesz miec jakas nowa propozycje pracy..

taka ot kamfora skarbie on sie chyba troxzke waha nad ta przeprowadzka.. ale jezeli podejmie taka decyzje to nastapi to w tym lub na poczatku nast roku-:) widzi cie jako godna partnerke z ktora moglby sie zwiazac

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm prawo jadzy.. mysle ze powinnas zdac ale nie koniecznie za pierwszym razem a z chlopakiem nie widze jak narazie wiekszych problemow, tworzycie udana pare ale jak wiadomo w karzdym zwiazku bywaja klotnie wiec sie nie martw

jagodax2 wychodzisz za maz w tym roku prawda? twoj partner jestciekawa osoba, chociaz nie potrzebnie czasem trzyma wszystko w sobie zamiast z toba porozmawiac.. ja nie widze wiekszych problemow.. czeka was mala klotnia o jakas drobnostke uprzedzam bo moze uda sie jej uniknac ;)

karolajn112 ja nie widze narazie jakiegos zwiazku ale w tym roku poznasz chlopaka w ktorym sie zakochasz jezeli sie dogadacie moze byc cos wiecej z tego :) poznaasz go na przełomie wiosna-lato

dziekuje bardzo za poswiecony czas a jesli mogwe spytac czy to bedzie osoba ktora juz znam??:) pozdrawiam:)

Jestem Cudowna nie widze w waszym zwiazku wiekszych oriblemow mysle ze powinno byc ok.. czeka was mala rozmowa.. nie wiem chyba musicie sobie cos wyjasnic.. planujecie zareczyny? lub jestescie zareczeni? bo jesli nie to twoj partner o tym mysli

karla8787 nie wiem czy na zawsze ale w najblizyszm czasie nie widze zadnego rozstania czy wiekszych problemow

Gość sonya73
prosze o wrozbe ja-28.07.73 on-27.09.66 co z nasza przyszloscia bardzo prosze o odpowiedz

wróżko dziękuję za wrózbe🌼 mogę zapytać o jeszcze jednego mężczyznę, to mój były facet, jakoś tak dziwnie się rozstaliśmy, że nie mamy ze sobą kontaktu, czy odnowimy go jeszcze, czy on czuje się zraniony? ewa 2.10.79 i 13.04.78pozdrawaim i z gory dziękuje