Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Gość sallyneedshelpp
ech, tak myslalam... pociaga mnie niesamowicie, ostatnio nawet troche sie do siebie zblizylismy...ale...no wlasnie to ,,ALE" no nic, dziekuje bardzo! :) a mozna jeszcze jedno, ostatnie pytanie? jesli tak to bardzo bym prosila:) czy 30.01.1988 to odpowiedni facet dla mnie?

tak jak pisałas. on mysli powaznie ja tez. ale nie mam mobilizacji do pracy za kazdym razem porazka. bo studiuje zaocznie a inni dostaja sie po znajomosci. ostatnio tak bylo bylam na rozmowie na darmo. prosze powiedz jaka ja prace znajde czym bede sie zajmowala> praca w naszej sytuacji jest najwazniejsza. a czy potrafisz powiedziec czym zajmuje sie moj narzeczony???? Jarek ur. 26.05.1981

Witam, czy ja rówież mogę prosić o wróżbę? Anna 27.06.2977. Czy moje życie uczuciowe się ustabilizuje, on Paweł 24.04.1974 czy będzie między nami coś poważnego?Czy sprawy zawodowe ułożą się po mojej myśli w tym miesiącu?

wróżko i jeszcze raz(ostatni) ja:) chodzi mi o zdrowie, od jakiś 2 m-cy ciągle mi coś dolega, nie wiem w jakim kierunku mam myśleć, czy to na tle nerwowym czy sprawa hormonów, podstawowe wyniki mam ok :)a organizm szaleje, ewa 2.10.79 dziękuję

bellla123 bella skarbuie na prawde nie widze u was nic w zwiazku z praca.. pozniej rozloze karty i jeszcze zobacze co wyjdzie

sallyneedshelpp mogło by coś z tego nawet wyjśc ale to nie ten który jest ci oprzeznaczony:)

Gość sallyneedshelpp
:) dzieki bardzo:) i pozdrawiam serdecznie!

taka ot kamfora ja nie widze problemów zdrowotnych u ciebie.. być może są to nerwy..

Ania7718 sprawy zawodowe się ułoża ale jeszzce nie w tym miesiącu lecz jż pod koniec zimy a co do partnera to cóż czy on wie że ty masz wobec niego poważniejsze zamiary? bo jesli nie porozmawiaj z nim..

JEŚLI CHODZI O MOJE WYPOWIEDZI TO PAMIĘTAJCIE ŻE ZAWSZE NAWET MALUTKI CZYNNIK MOŻE ZMIENIĆ PRZYSZŁOŚĆ :)

dobrze. ale mam ostatnie pytanie staralismy sie o dziecko i nam nie wychodzilo. stwierdzilismy ze jak bedzie to bedziemy zczesliwi. i kiedy zajde w ciaze

Razan, spotykamy się, on nie chce stałego związku, o tym rozmawialiśmy, on nie chce na razie związku, i ja postanowiłam trochę poczekać, chciałabym wiedzieć czy zmieni się coś u niego w tej kwestii do wiosny, czy dalej będzie tak nijak?

Razan82 w tym miesiącu porobię sobie potrzebne badania. Na pewno z tym progesteronem mam coś nie tak. Dziekuje Ci bardzo i pozdrawiam:-)

robiłaś badania na prolaktynę? być może masz ją podwyższoną. Dziecka narazie nie widzę ale nie jest tak ze nie i koniec.. poprostu podejdzcie do tego na luzie i polecam castagnus to lek ziolowy nie zaszkodzi a moze ci pomoc..

Ania7718 nawet jeżeli będziecie razem to nie na długo. nie widzę zebyscie umieli sie dogadac jako partnerzy.. ale to tylko moje przeczucia :) zrób co podpowiada ci serce

jedenata jedenaście jeżeli jakieś zmiany to na przełomie lata ale nie wiem czy na lepsze...

sarenka28 kochana daj znać co i jak po badaniach :) być może za bardzo chcesz tego dziecka i coś się blokuje :) a jeżeli progesteron to się nie martw też miałam z nim problemy..

Gość sallyneedshelpp
Razan82...to jeszcze raz ja, postanowiłam,że pomęczę Cię jeszcze tym pytaniem:) zaraz idę więc już nie będę Cię męczyć :D 8.12.1992 magda. czy karty, lub Ty widzisz, na jakie studia się w końcu zdecyduję, jakie będą dla mnie najlepsze? cokolwiek na ten temat :)? \

Gość calineczka z okieneczka
elwira 20-05-1975 co mnie czeka w 2010r? dziekuje

sallyneedshelpp nie umiem pomóc ci w tym temacie dlatego ze to musi być tylko twoja przemyślana decyzja.. cokolwiek nie wybierzesz poradzisz sobie chodz widze male problemy na pierwszym semestrze ale jeszcze nie wiem z czym beda zwiazane wiec sie ine martw :)

Gość a jest szansa że zaczniesz
Załapię się jeszcze na wróżbę?

calineczka z okieneczka skarbie nir odpowiadam na tak ogolne pytania.. :*

Gość sallyneedshelpp
:) male problemy na pierwszym semestrasze????? nie strasz mnie :) hah dzięki ;) obym tylko dała radę

sALLY DASZ RADE PROBLEM MOGĄ BYĆ MALENKIE JAK NP 3 Z KOLOKWIUM HEH :p NIE WIDZE WIEKSZYCH:D

Gość a jest szansa że zaczniesz
Podam pytania. Może znajdziesz chwikę i dla mnie. byłabym wdzięczna. Czy w przeciągu 2 lat wybuduje dom i założę rodzinę. Jeśli tak, czy z Krzyśkiem 7.7.84 lub Tomkiem 6.7.83 czy może z kimś innym. I czy znajdę za niedługo dobrze płatną pracę. Adela 27.11.83 Dziękuję z góry:)

Gość calineczka z okieneczka
ok to co nowego w uczuciach?

Gość sallyneedshelpp
ufffffffffff jeszzce raz dzieki! :) i zmykam papa i pozdrawiam raz jeszcze ! :) buziak