Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

to juz sama nie wiem co myslec, bo ostatnio uslyszalam,ze to nie jest partner z ktorym bede na zawsze i w dodatku ze mnie moze zdradzic :( az mi sie wierzyc nie chce... dziekuje za wrozbe

taka ot kamfora jesli nawet odnowicie ta znajomosc to nie na długo, to nie jest facet dla ciebie, nie wiem co mu zrobilas ale on ma duzo zalu w sobie..

Karla pomyslilas daty teraz zauwazylam... lecz nadal nie widze rozstania.. nie wiem co cie tak przy nim trzyma.. mysle ze moglabys miec lepszego partnera i stworzyc lepszy zwiazek, ten terazniejszy ma juz spora przeszlosc i sporo partnerek za soba co nie daje ci spokoju..? obawialabym sie na twoim miejscu dziewczyny z ktor spotykal sie przed toba bo moze szukac z nim kontaktu

razan82 bardzo dziekuje, odezwe sie jeszcze dzis lub w najblizszych dniach i odpowiem na pytanie, teraz niestety musze uciekac - praca... Jeszcze raz wielkie dzieki.

Gość sonya73
chodzi o nasze malzenstwo....

Gość Agucha----
02.04.1986 rok, czy zalicze ta sesje bez zadnych poprawek? to bardzo wazne :( prosze o wrozbe :(

Razan:) dziękuje bardzo:) myślisz, ze facet o którego najpierw pytałam to facet dla mnie?, ja sama nie wiem, jest spora różnica wielu, czy to wogole się uda?

sonya73 jesli chodzi o wasze malzenstwo to czekaja was ciezkie dni, klotnie.. ale pamietaj nie prowokuj partnera bo moze obyc sie bez.. nie widze wiekszych problemow finansowych a jesli beda to nie wiekie..

Agucha---- Agus ja niestety widze małe problemy możliwe ze zaliczysz na min 3 albo bedziesz miala jedna poprawke ale wpowinno byc ok, jak cos to w sesji poprawkowej powinnas zaliczyc tylko pamietaj zeby sie przylozyc.

Quicksand witaj laleczko :) nie dawno wróciłam do domu a co u ciebie?

taka ot kamfora no wlasnie ta roznica wieku jest spora... i to tez moze byc przyczyna czestych nieporozumien

Gość sonya73
dziekuje... problemow finansowch nie mamy... a klotnie rzeczywiscie towarzysza nam jekiegos czasu.... chcialam wiedziec czy sie rozwiedziemy,bo ja tego chce...

rozan, a u mnie bylo by wporzadku gdyby nie to chorobsko ktore mnie dopadlo:o jak to wczoraj ktos pwoeidzial, kicham i na przemian odtykam sobie tym uszy :D a poza tym mam dzisja zlamane serce na dodatek:( kogos kogo znalam 3 lata:( jakos ciezko mi sobie z tym poradzic, ale musze to przebolec

sonya73rozwodu narazie nie widze.. moze uda sie naprawic ten zwiazek? chociaz pewnie nie na dlugo bo wasze problemy z przeszlosci i klotnie beda powracac bardzo czesto. macie wiele nie wyjasnionych spraw..

..bylismy ostatnio na tak zwanej przerwie , a dzisiaj ostatecznie zakonczylismy to.

Elunia przepraszam napoisz jeszcze raz daty i pyt prosze:)

Elunia nie podalas daty corki i jej partnera a co u ciebie.. sprecyzuj pytanie

Gość sonya73
dziekuje serdecznie niestety wiele spraw z przeszlosci .....niedomowien itd. oboje cierpimy a zadne nie ma sily odejsc...

Gość jacenty36
witam wróżkę:) chce zapytać czy moje małżeństwo będzie trwałe i czy zawsze będę z małżonką, od jakiegoś czasu nie bardzo nam sie układa, czy rozwiedziemy się, bardzo ja kocham i chcę z nią być, jacek. 27.12.73 i czy będziemy mieli drugie dziecko?

Quicksand dobrze sie stalo pamietaj ze czeka na ciebie cos lepszego.. musi sie zakonczyc cos zeby bylo cos nowego.. na ciebie ktos czeka, jest to osoba ktorej jeszcze nie znasz, chociaz moze byc i chlopak z przeszlosci ktorego poznalas na imprezie itp ale ja bym poczekala :) bo z tego co widze bedzie to spory chlopak z mocna osobowoscia karta byk mowi o faceie postawnym, bedzie ci z nim dobrze,,specjalnie akrty dla ciebie wyjelam bo tak to nie wroze z nich :P

jacenty36 jeżeli powyjaśniacie zaległe sprawy z przeszłosci to jaknajbardziej widze pwoodzenie w zwiazku.. ciagle dreczy was ten sam temat moze czas siasc i to wyjasnic na spokounie zamiast klotni i nerwow? 2 dziecka narazie nie widze ale zacznijcie starania i daj znac i zobaczymy co dalej:)

Elunia45 juz jk wczesniej pisalam nie odp na takie ogolne pytania.

Gość 00000000000000000000000000000
13.3.1992 kiedy wyjdę za mąż i kedy będę mieć dzieci?